Arnavutköy'de yangın
YERELArnavutköy'de suni deri fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Arnavutköy Hadımköy Haşim İşcan Caddesi üzerindeki altı katlı suni deri fabrikasının girişindeki depoda çıkan yangına, Arnavutköy, Avcılar, Çatalca, Başakşehir ve Mimarsinan müfrezelerine ait çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.
Fabrikanın idari bölümüne sirayet eden yangını söndürmeye çalışan ekipler, havalandırma bölümünden giden parçaların neden olduğu binanın arka tarafındaki başka bir yangını söndürmek için de uğraş verdi.
İtfaiye ekipleri, çevredeki iş makinelerinin de katıldığı yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından, yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Fabrikada hasara neden olan yangın sonrası, ekipler duman tahliye çalışması yaptı.
İlginizi Çekebilir
Arnavutköy'de 46 yıllık Merkez Camii yıkılıyor
Arnavutköy’de 46 yıldır hizmet veren ve ilçenin simgelerinden biri olarak bilinen Arnavutköy Merkez Camii, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılarak yeniden yapılacak. Yıkım öncesi camide söküm çalışmaları başlarken, son görüntüler dron kamerasına yansıdı.
Arnavutköy'de İSKİ’nin Terkos Arıtma Tesisi hizmete girdi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından tamamlanan Terkos Yusuf Ziya Ortaç İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin ilk kademesi, 4,4 milyar TL’lik yatırımla hizmete açıldı.
Trakya’da Ayçiçeği kuraklığa yenik düştü
Trakya'da bu yıl yaşanan kuraklık nedeniyle ayçiçeği tarlaları beklenen verimi veremedi. Dekar başına 300 kilo olması beklenen ürün miktarı 100 kiloya düşerken, yağ oranında da ciddi bir azalma yaşandı.
İstanbul'da okullarda ilk tatil haberi geldi
İstanbul'da Sultangazi ilçesinde okullar tatil edildi.
Arnavutköy'de erkek arkadaşıyla otelde konaklayan kız ölü bulundu!
Arnavutköy'de erkek arkadaşıyla otele giden genç kızın sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşıldı. Soruşturma kapsamında genç kızın şeker hastası olduğu ve gece eczaneye gittikleri öğrenildi. Polisin olayla ilgili çalışması devam ediyor.
Arnavutköy’de 81 gün otelde konaklayan iki sevgili parayı ödemeden kaçtı
Arnavutköy’de bir otelde kız arkadaşıyla birlikte 81 gün konaklayan kişi, iddiaya göre konaklama ücretinin bir kısmını ödemeden kaçtı. Otel’e kimlik ve pasaportu bırakarak kaçan kişi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.