© Esenyurt Haberleri

Avcılar Belediyesi Ekipleri Celal Amcanın Hayatını Kurtardı

Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı temizlik görevlileri evini temizlemek için gittikleri Celal Amcayı ölümden kurtardı.

Avcılar metrobüs durağında mendil, toka satan, sokakta yaşayan kalp hastası 72 yaşındaki Celal Acar’a Avcılar Belediyesi sahip çıkmıştı. Avcılar Belediyesi, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan Celal Amcaya öncelikle ev tutarak eşyalarını temin etmişti. Evinin anahtarını Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’tan alan Celal Amca’nın mutluluk gözyaşları basına yansımıştı. Yemek yapacak durumda olmayan Celal Amca’ya Avcılar Belediyesi Sosyal Hizmet Müdürlüğüne bağlı aş evinden hergün yemek gönderilirken, temizlik ekipleri tarafından da evi temizleniyordu.

KİMSESİZLERİN KİMSESİ AVCILAR BELEDİYESİ

Sabah saatlerinde Avcılar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı temizlik görevlileri Celal Amcanın evini temizlemek için gittiğinde kendisine ulaşamadı. Celal Acar’ın hasta ve yalnız olduğunu bildikleri için endişelenerek Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Emniyet güçlerine ve Sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Kapıyı kırarak açan Emniyet Güçleri ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Celal Amcayı yerde baygın halde buldu. Yüksek şeker rahatsızlığı nedeni ile komaya giren Celal Acar, Avcılar Belediyesi ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Avcılar Beledisi ekiplerinin erken müdahalesi sayesinde kurtulan Celal Acarın durumu iyiye doğru gidiyor.

İlginizi Çekebilir

Avcılar’da ‘Mahalle Hizmet Seferberliği’ başlatıldı

Son yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, Avcılar’ın 10 mahallesinde hizmet seferberliği başlattıklarını duyurdu. 'Mahalle Hizmet Seferberliği' ekibi ilk olarak Üniversite Mahallesi’nde çalışmalarına başladı.

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltıldı

Avcılar ilçesinde, 4 katlı bir binanın önünde bulunan kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltılırken, ekipler tarafından yapılan incelemeler sırasında bir sorun olmadığı belirlendi.

Avcılar'da iki arkadaş, arabaya aldıkları kişiler tarafından silahla vuruldu: 1 ölü

Avcılar'da, sabaha karşı otomobile aldıkları kişiler tarafından silahla vurulan Mehmet Koç hayatını kaybederken Ahmet H.'nin ise tedavisi devam ediyor. Olay yerinden kaçan şüphelileri yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Avcılar'da kiracıya kızan ev sahibi eşyaları balkondan attı

Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı. Eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması nedeniyle ev sahibine bin 500 lira ceza kesildi.

Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı

Avcılar’da eğlence mekanında bir kadının erkek arkadaşını bıçakladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara görevi devraldı

Avcılar'da CHP listesinden seçimi kazanan Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara (33) mazbatasını aldıktan sonra görevi eski Başkan Turan Hançerli'den devraldı. Çaykara, "Hangi partiye oy verdiğine bakmadan eşit hizmet götüreceğimiz 5 yılımız olacak" dedi.

TÜM HABERLER