© Esenyurt Haberleri

Avcılar'da uyuşturucu operasyonu

Avcılar'da polis tarafından "torbacı" olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik 12 adreste 13 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat Polisi katılırken havadan da polis helikopteri destek verdi.

12 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Fatih Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinden saat 05.00 sıralarında konvoy halinde hareket eden Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Avcılar Merkez Mahallesi'nde 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Avcılar'da polis tarafından "torbacı" olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik 12 adreste 13 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.

DAİREYE BASKIN DÜZENLENDİ

Çayır Sokak'ta bir apartmana gelen polisler 5 katlı binanın birinci katınadaki daireye baskın düzenlendi. Özel harekat polisleri tarafından düzenlenen baskın sonrası içeriye giren narkotik polisleri dairede arama yaptı. Binanın dışında ise Özel Harekat polisleri uzun namlulu silahlarla önlem aldı.

UYUŞTURUCU VE SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında bir miktar uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirilirken bazı şüpheliler de gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

Avcılar’da ‘Mahalle Hizmet Seferberliği’ başlatıldı

Son yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, Avcılar’ın 10 mahallesinde hizmet seferberliği başlattıklarını duyurdu. 'Mahalle Hizmet Seferberliği' ekibi ilk olarak Üniversite Mahallesi’nde çalışmalarına başladı.

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltıldı

Avcılar ilçesinde, 4 katlı bir binanın önünde bulunan kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltılırken, ekipler tarafından yapılan incelemeler sırasında bir sorun olmadığı belirlendi.

Avcılar'da iki arkadaş, arabaya aldıkları kişiler tarafından silahla vuruldu: 1 ölü

Avcılar'da, sabaha karşı otomobile aldıkları kişiler tarafından silahla vurulan Mehmet Koç hayatını kaybederken Ahmet H.'nin ise tedavisi devam ediyor. Olay yerinden kaçan şüphelileri yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Avcılar'da kiracıya kızan ev sahibi eşyaları balkondan attı

Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı. Eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması nedeniyle ev sahibine bin 500 lira ceza kesildi.

Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı

Avcılar’da eğlence mekanında bir kadının erkek arkadaşını bıçakladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara görevi devraldı

Avcılar'da CHP listesinden seçimi kazanan Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara (33) mazbatasını aldıktan sonra görevi eski Başkan Turan Hançerli'den devraldı. Çaykara, "Hangi partiye oy verdiğine bakmadan eşit hizmet götüreceğimiz 5 yılımız olacak" dedi.

TÜM HABERLER