© Esenyurt Haberleri

Başkan Ali Gökmen’den mülki erkana ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Örgütü’nün yeni yönetim kurulu, ilçedeki temaslarına devam ediyor.

Kongrenin ardından başladığı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren İlçe Başkanı Ali Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri, hafta içinde Esenyurt Kaymakamlığı, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Esenyurt Devlet Hastanesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk ziyareti Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’ye gerçekleştiren CHP ilçe yönetimi, daha sonra sırasıyla Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Atilla Yılmaz ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel’i makamlarında ziyaret etti.

Yapılan görüşmelerde yeni yönetim kurulu üyelerini tanıştıran İlçe Başkanı Ali Gökmen, bunun yanı sıra ilçede öne çıkan sıkıntıları ve problemleri yetkililere aktardı.

ESENYURT’UN ÇÖZÜM BEKLEYEN ÖNEMLİ SORUNLARI VAR

Ziyaretlere ilişkin kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen, “İstanbul’un en kalabalık ilçesi haline gelen Esenyurt’ta, bu nüfus artışına paralel olarak sorunlar da katlanarak büyümekte. Gençlerimizi esir alan uyuşturucu sorunu, gün geçtikçe çekilmez hale gelen trafik sorunu, asayiş ve hava kirliliği gibi bir dizi sıkıntı ve probleme ilişkin tespitlerimizi sayın kaymakamımıza ve emniyet müdürümüze ilettik. Bunların yanı sıra devlet hastanesinin mevcut kapasitesi ile talebi karşılayamadığına yönelik şikayetleri de başhekimimiz sayın Atilla Yılmaz’la paylaştık. Esenyurt’a dair fikir alışverişi yaptığımız bu ziyaretlerde vatandaşlarımızı olumsuz şekilde etkileyen bu problemlerin çözümünde bizim de üstümüze ne düşerse yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Gösterdikleri misafirperverlik ve ilgiden dolayı Kaymakamımız sayın Ekrem İnci’ye, Emniyet Müdürümüz sayın Hakan Becel’e ve Başhekimimiz sayın Atilla Yılmaz’a yönetim kurumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Sebahat Teyzeden Başkan Özer'e anlamlı sözler

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, tek başına yürümekte zorlanan ve kendisinden baston talebinde bulunan 76 yaşındaki Sebahat Pelin’in isteğini karşıladı. Sebahat teyzeyi evinde ziyaret eden Başkan Özer, anneler gününü kutlayarak ona baston hediye etti.

Esenyurt'ta 2 motorcu terör estirdi! Evlere ve arabalara ateş açtılar

Esenyurt'ta gece yarısı 2 motorcu terör estirdi. Motorlular sokak ortasında evlere ve arabalara ateş açtı.

Başkan Efrail Çifci güven tazeledi

İstanbul Ardahan Kültür Evi'nin 12 Mayıs 2024 Pazar günü gerçekleşen 9'ncu genel kurulunda mevcut başkan, Efrail Çifçi tek liste ile yeniden Kültür Evi Başkanı oldu.

Esenyurt'ta "Yan baktın" kavgasında silahlar konuştu!

Esenyurt’ta iddiaya göre yan bakma nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt’ta Elektrik hattında patlama: 1 yaralı

Bir binanın çatı katına inşaat malzemesi taşıyan vinç yüksek gerilim hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen statik elektrik sonucu yer altında bulunan elektrik hattında patlama meydana geldi.

Başkan Özer yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü aldı. Sahnede yaptığı konuşmada sanata ve spora katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, hedefinin Esenyurt’u, kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek olduğunu söyledi.

TÜM HABERLER