© Esenyurt Haberleri

Başkan Demir 93 Harbi Şehitlerini Unutmadı

142 yıl önce, 93 harbi olarak bilinen 1877-1878 Osmanlı Rus Savaşı sırasında şehit düşen Mehmetçikler Ardahan Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Etkinlikler kapsamında Ardahan Belediyesi çok amaçlı konferans salonunda, günün anlam ve önemini anlatan Ardahanlı Yazar Kenan Karadağ, Şair Gürsel Yılmaz ve sanatçı Turgay Demir katıldı.

Burada ki programın ardından Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir eşi Zuhal Demir, İl Başkanı Yalçın Taştan ve katılımcılar, 93 Harbi olarak bilinen 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda şehit olanlar için Kura Nehri'ne karanfiller bırakıldı.

Burada günün önemine değinen Başkan Demir, "Bizim için anlamlı bir gündü, ahşap köprüde vatanları ve bu topraklar için şehit olmuş Ardahanlı ve tüm şehitlerimize ulaşmıştır dualarımız ile karanfillerimiz. Allah şehitlerimizin ruhunu şad etsin. Mekanları cennet olsun" dedi. 

İlginizi Çekebilir

İnsan Kaynaklarının Görünmeyen Yüzü Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

İnsan kaynakları (İK) onlarca yıl boyunca öncelikle bordro, sosyal yardım idaresi ve uyumluluk gibi görevlerden sorumlu olan, kuruluşların idari omurgası olarak görülmüştür. Ancak, İK'nın bu geleneksel algısı, işletmeler üzerindeki potansiyel etkisinin tam genişliğini ve derinliğini yakalayamamaktadır.

AKOM açıkladı: Sıcaklıklar düşüyor sağanak yağmur geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) 25-28 derece aralığında seyreden sıcaklıkların bugünden itibaren 13-17 derece aralığına gerileyeceğini duyurdu. İstanbul ve çevresinde sağanak yağışların beklendiği açıklandı.

Anneler günü kutlama mesajları

14 Mayıs anneler günü münasebeti ile kutlama mesajlarınızı sayfamızda görebilirsiniz..

Meteoroloji, AKOM ve AFAD'dan peş peşe İstanbul uyarısı!

Meteoroloji, AKOM ve AFAD'dan İstanbul için peş peşe uyarılar geldi. Meteoroloji, İstanbul'un hafta sonu soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini, sıcaklıkların 10 derece civarına geleceğini belirtti. AKOM ve AFAD ise kentte soğuk ve yağmurlu hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji uyardı başta İstanbul olmak üzere Tekirdağ, Kocaeli, Balıkesir çevreleri ile İç Anadolu'nun orta ve doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri yağmurlu olacak. Yağışların Akdeniz ile Diyarbakır, Mardin ve Siirt çevrelerinde kuvvetli sağanak olması bekleniyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama ilanları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama ilanları..

TÜM HABERLER