© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü'nde Hobi Bahçeleri İçin Başvurular Başladı

Beylikdüzü’nde 15 bin metrekarelik dev bir meyve ormanı kuran Beylikdüzü Belediyesi, Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Umut Meyve Ormanı içindeki hobi bahçelerinin ilk sahiplerini belirlemek üzere başvuruları başlattı.

19-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek başvurular sonucu yapılacak çekilişte; 133 adet 15 metrekarelik hobi bahçesi, hiçbir ücret talep edilmeden 12 aylığına gönüllülere tahsis edilecek.

Beylikdüzü Belediyesi, 2014’ten bu yana yaklaşık 12 bin ağacı toprakla buluşturdu. “Umut Meyve Ormanı ve Hobi Bahçesi” Projesi ile 2017 yılının Kasım ayında ilkokul birinci sınıf öğrencileriyle birlikte Dereağzı Mahallesi Ömer Seyfettin Caddesi üzeri Atmaca Deresi hizasında 15 bin metrekarelik yeşil alanda, vişneden kiraza, armuttan kayısıya toplam 16 tür olmak üzere 325 adet meyve ağacı dikimi gerçekleştirilmişti. Şimdi de projenin kapsamını genişleten Beylikdüzü Belediyesi, Umut Meyve Ormanı içindeki hobi bahçelerinin ilk sahiplerini belirlemek üzere başvuru alımına başladı.

19-25 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek başvuruların incelenmesi sonucunda, yönetmelikte belirtilen şartlara sahip olan başvuru sahipleri çekilişe katılmaya hak kazanacak. 6 Mart 2018 tarihinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla noter huzurunda asil ve yedekler kura çekilişi ile gerçekleştirilecek ve 133 adet 15 metrekarelik hobi bahçesi, hiçbir ücret talep edilmeden 12 aylığına talihlilere tahsis edilecek.

Başvurular, 19 - 25 Şubat tarihleri arasında online olarak Beylikdüzü Belediyesi internet sitesinden, 444 09 39 Çağrı Merkezi hattından veya Beylikdüzü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bizzat başvurarak yapılabilecek. Her yıl ise kura çekimi yenilenecek.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı belli oldu!

Beylikdüzü'nde Mustafa Günaydın'ın yerine geçecek isim merakla bekleniyordu. AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen yeni isim belli oldu.

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki genç 9'uncu kattan kendini attı!

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki bir genç, oturduğu apartmanın 9'uncu katından atlayarak intihar etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER