© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü'nde Çocuklara Özel Kütüphane

Beylikdüzü Belediyesi özellikle ilçede yaşayan minikleri okumayı teşvik etmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekleyen Kültür İşleri Müdürlüğü Kütüphane Şefliği, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi içinde yer alan Adile Naşit Çocuk Kütüphanesini hizmete açtı. Kütüphanede Pazartesi günü hariç haftanın altı günü 10.00-19.00 saatleri arasında 0-6 yaş aralığındaki çocuklar, beraberindeki ebeveynleri eşliğinde kitap okumanın yanı sıra sanatsal becerilerini ve hayal güçlerini de geliştirme imkânı buluyor.

Beylikdüzü Belediyesi; ilçede okumayı teşvik etmek, yaygınlaştırmak, doğru ve güvenilir bilgiye hızlı erişim sağlamak amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekleyen Kültür İşleri Müdürlüğü Kütüphane Şefliği, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi içinde yer alan Adile Naşit Çocuk Kütüphanesini hizmete açtı. Çocukların renkli dünyaları düşünülerek tasarlanan kütüphane, 3 bin kitap ve 50 kişilik kapasitesiyle hizmet veriyor. Kütüphanede Pazartesi günü hariç haftanın altı günü 10.00-19.00 saatleri arasında 0-6 yaş aralığındaki çocuklar beraberindeki ebeveynleri eşliğinde kitap okumanın yanı sıra; çocukların sanatsal becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmek amacıyla resim, oyun, okuma ve masal atölyeleri düzenleniyor.

Beylikdüzü’nde 13 Adet Kütüphane Bulunuyor

Çocukların merak duygularını uyandıran, eğlenerek öğrenme ve keşfetme yolunda kitap ve okuma kültürüne olan farkındalıklarını artırma yönünde hizmet veren Çocuk Kütüphanesinde ayrıca, anaokulu grupları grup etkinliklerini randevu sistemiyle gerçekleştirme imkânı buluyor. Öte yandan ilçede bulunan diğer kütüphanelerin de, Kütüphane Şefliği tarafından yeni çıkan eserler, güncel ve seçkin yayınlarla koleksiyon sayıları arttırılarak düzenli olarak yenileniyor. Beylikdüzü’nde Kütüphane Şefliği tarafından koordine edilen; 1 Merkez Kütüphane, 4 Şube Kütüphane, 5 Okul-Şube Kütüphanesi ile 3 sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen Özel Kütüphaneler olmak üzere, toplam 13 adet kütüphane bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı belli oldu!

Beylikdüzü'nde Mustafa Günaydın'ın yerine geçecek isim merakla bekleniyordu. AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen yeni isim belli oldu.

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki genç 9'uncu kattan kendini attı!

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki bir genç, oturduğu apartmanın 9'uncu katından atlayarak intihar etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER