© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü'ndeki Yeşil Alanlar Artıyor

Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçireceği alanlara yenilerini ekleyen Beylikdüzü Belediyesi, Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Gülyalı ve Uludağ Parklarının yapım ve revize işlemlerini tamamlayarak hizmete açtı.

Gülyalı Parkı’nda gerçekleşen açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır; “Beylikdüzü’nde yeşil alanların daha da çoğalması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi ilçeye kazandırdığı yeşil alanlar ile Beylikdüzü’nün çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Gülyalı ve Uludağ Parklarının yapım ve revize işlemlerini tamamlayarak hizmete açan Belediye, vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçireceği alanlara yenilerini ekledi. Gülyalı Parkı’nda gerçekleşen açılış törenine Yeşilkent Site Yönetim Kurulu Başkanı Ali Samim Özer, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, STK’lar, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şatır, “Beylikdüzü’nde Yeşil Alanların Çoğalması İçin Elimizden Gelen Tüm Çabayı Göstereceğiz”

Açılışta yaptığı konuşmasında Beylikdüzü Belediyesi’nden aldığı desteklerle YeşilkentSitesi yönetiminin yaptığı hizmetlerden bahseden Ali Samim Özer; “YeşilkentBeylikdüzü’nün güzide bir yeri. İsmi ile müsemma olan bu sitede 2005 yılından bu yana burada diğer dönemlerde de belediye ile de çalıştık. Ancak bu süre içerisinde sitemizin eksiklerine en büyük desteği Beylikdüzü Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’ndan aldık.” şeklinde konuştu. Beylikdüzü Belediyesi olarak hukukun el verdiği müddetçe vatandaşların bütün gereksinimlerini yerine getirdiklerini belirten Ömer Şatır ise; “Beylikdüzü’nde yeşil alanların daha da çoğalması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.  

Yeşilkent 1 Sitesi’nde bulunan 20.438 m2 büyüklüğündeki Gülyalı Parkı’na; mini futbolsahası, süs havuzu, ahşap kompozit oturma terasları, oturma birimleri, pergola ve çocuk oyun grupları kazandıran Beylikdüzü Belediyesi,Yeşilkent 3 Sitesi’nde bulunan 16.175 m2 büyüklüğündeki Uludağ Parkı’na ise; mini futbol sahası, fitness aletleri, süs havuzu kazandırarak gerekli onarımları tamamladı.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü balık halinde silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Çıkan tartışmada bir şahıs tabanca ile etrafa rastgele ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Yaşanan kavga güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı belli oldu!

Beylikdüzü'nde Mustafa Günaydın'ın yerine geçecek isim merakla bekleniyordu. AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen yeni isim belli oldu.

TÜM HABERLER