© Esenyurt Haberleri

Boluspor'dan Serhat Ardahanspor’a

Serhat Ardahan Spor, değişime giderek eski Bolusporlu hocalardan kurulu yeni teknik heyet ve iddialı oyuncu kadrosuyla lige devam etme kararı aldı.

Serhat Ardahan Spor camiası, yeni sezonda hedefini şampiyonluk parolasıyla başlayacak. Serhat Ardahan Spor Kulübü Başkanı Özer Kutlu Ünal, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladığını belirterek güçlü bir ekip oluşturacaklarını ve yapılacak transferleri taraftarlarımızla yakın zamanda paylaşacağını söyledi.

Başkan Ünal işe önce Boluspora yıllarca emek vermiş, uzun süreler Bolusporda oyunculuk yapmış Mersud Demiroviç Teknik Direktörlüğe, oyuncu ve kaleci antrenörlüğü yapmış Abdullah Gerz ve Mehmet Erol ise Yardımcı Antrenör olarak göreve getirdi. Ünal, bu sezon şampiyonluğa ulaşmak için tüm Ardahanlılardan destek beklediğini ve 3. Lig hedefine çıkmak için birlik beraberliğin önemine dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Yeşil Esenyurt spor A Takımı U17'de şampiyonluğa koşuyor

Esenyurt’un en eski takımlarından olan Yeşil Esenyurt Spor kulübünün A Takımı U17 başarılı perfonmansıyla şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Y.Esenyurt Spor İzzettin Spor’u 3-2 yendi

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında ağır yara alan Yeşilesenyurt kendi sahasında ve seyircisi önünde İzzettin Spor'u 3-2 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Fenerbahçe Olympiakos maçını yayınlanacak kanal değişti

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde evinde Olympiakos'u konuk edecek. Dev maçın yayınlanacağı kanal değişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Esenyurt’ta Turgut Özal Stadının açılışına katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenyurt Turgut Özal Stadı açılış törenine katıldı. Bakan Bak, Türkiye'nin spor alanında büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Old School Fitnes & Fight Club Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu

Old School Fitnes & Fight Club 2023-2024 sezonları için, Esenyurt’un başlarılı spor kulüplerinden Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu. Yeni sezonda antrenör Tekin Cengiz’in hocalığında takımda çalışmalar hız kazandı.

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak erteledi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı çok kötü, insanlık dışı olarak nitelendirdi ve saldırıyı şiddetle kınadığını vurguladı. Başkan Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların ise süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

TÜM HABERLER