© Esenyurt Haberleri

Emin Batmazoğlu Belediye Başkan aday adayı oldu

Esenyurt Belediye Meclis Üyeliği ve Meclis 1. Başkan Vekilliği görevini yürüten Emin Batmazoğlu, Esenyurt Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı oldu

Ak Parti’nin kurulmasından sonra Bahçeşehir ve Esenyurt Beldelerindeki teşkilat çalışmalarına katılarak Mart 2004 seçimlerinde Esenyurt Belediye Meclis Üyeliğine seçilen ve o tarihten bugüne İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, Esenyurt Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekilliği, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Encümen Başkanlığı görevlerini yerine getiren Emin Batmazoğlu, Esenyurt Ak Parti İlçe Teşkilatı binasına gelerek Belediye Başkanlığı için dosyasını teslim etti.  

‘’Teşkilatçılık, sahiplenmek budur’’

Belediye başkanı aday adaylığı dosyasını Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik’e teslim eden Batmazoğlu kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi: ‘’İşi usulüne ve heyecanına uygun yaptığı için ilçe başkanımıza çok teşekkür ederim. Teşkilatçılık, sahiplenmek budur. Partisinden aday olmuş bir insana gerekli özeni kamuoyunda göstererek adaylarını kamuoyu önünde gereken yere koyarak gerçekleştirdiği için Sayın İlçe Başkanımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’ye örnek olsun. Bu partinin adayı olabilmek önemli bir hadisedir. Aday adayı olabilmek önemli bir hadisedir. Bu anı hayatım boyunca muhafaza edeceğim.’’ açıklamasında bulundu.

‘’Adaylığından biz çok memnun olduk’’

Batmazoğlu’nun açıklamasından sonra kısa bir konuşma yapan Esenyurt Ak Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik: ‘’Partimiz 5-12 Kasım arası Belediye Başkan aday adaylığı müracaatlarımızı alıyoruz. Bu dönemler bizim için demokrasi şölenleri. Partimizde kimlerin aday olabileceği konusunda kriterler bellidir. Emin Bey de yıllarını Esenyurt’a vermiş. Yıllardır Necmi Bey ile yoldaşlık yapmış. 15 yıldır belediyemizde… Adaylığından biz çok memnun olduk. İnşallah partimize, Esenyurt’umuza, milletimize hayırlı olur.’’ ifadesini kullandı.

Emin Batmazoğlu’nun özgeçmişi ise şu şekilde:

20.01.1961 tarihinde Denizli ili Tavas ilçesinde doğdum. İlk ve orta eğitimimi bu il ve ilçede tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1983 yılında mezun oldum. Mesleki stajımı tamamlayıp 1985 yılından itibaren İstanbul Barosuna kayıtlı olarak kendi büromda avukatlık mesleğine başladım. Mesleki özel ilgi alanım, idare hukuku ve gayrimenkul hukuku alanıdır.

1986 yılından sonra Anavatan Partisi teşkilatında çalıştım. 1994 yılında Büyükçekmece ilçesi İl Genel Meclis Üyeliğine seçildim ve İstanbul İl Genel Meclisi 1. Başkan Vekilliği görevini yürüttüm. 1997 yılında Anavatan Partisi Bahçeşehir Beldesi Kurucu Belde Başkanlığını yaptım. Ak Parti’nin kurulmasından sonra Bahçeşehir Beldesinde ve Esenyurt Beldesindeki teşkilat çalışmalarına katıldım. Mart 2004 seçimlerinde Esenyurt Belediye Meclis Üyeliğine seçildim. O tarihten bugüne İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği, Esenyurt Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekilliği, Belediye Başkan Yardımcılığı ve Encümen Başkanlığı görevlerini yürüttüm. Halen Esenyurt Belediye Meclis Üyeliği ve Meclis 1. Başkan Vekilliği görevini yürütmekteyim.

1990 yılından beri Esenyurt İlçesinin hem sosyal-içtimai hem de siyasi hayatına katıldım. Sivil toplum örgütleri ve derneklerinin çoğuna üyeyim. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde kurulan Esenyurt Üniversitesinin kuruluş işlemlerinin idari ve hukuki kısmını yürüttüm. İki kız evladım bulunmaktadır. Eşim, 1990 yılından beri Esenyurt ve Bahçeşehir de eczacılık görevini yürütmektedir.  Bildiğim yabancı dil İngilizcedir. Tarih, siyaset, biyografi, coğrafya kitap ve eserleri özel ilgi alanımdır. İş bu özgeçmişimi saygılarımla İlçe Başkanlığına arz ederim.

 

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta vahşet: 16 yaşındaki çocuk, arkadaşı tarafından öldürüldü!

Esenyurt'ta evde toplanan 6 arkadaş uyuşturucu kullanmaya başladı. Daha sonra içlerinden biri 16 yaşındaki Asrin Ege'yi silahla öldürdü. Zanlı olayın ardından kayıplara karışırken öldürülen çocuğun da uyuşturucu satışından suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Özyurtlar İnşaat son noktayı koydu

Kamuoyunda bir süredir Ödül İstanbul Projesi ile ilgili yapılan algı operasyonu sonrası Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, açıklamada bulundu. Özyurtlar İnşaat’ın bugüne kadar 20.000 aileyi konut sahibi yaptıklarının altını çizdi.

İstanbul Valisi Gül, Esenyurt'ta köpekleri site dışına çıkaranlara verilen cezaları iptal etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Esenyurt'ta bir site içerisindeki sahipsiz iki köpeği dışarı çıkaran iki kişiye verilen idari cezanın iptal edildiğini bildirdi.

Başkan Özer Esenyurt'un şampiyonlarıyla buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, belediyenin desteklediği amatör spor kulüplerinde ve yine belediyenin spor merkezlerinde eğitim alarak ulusal ve uluslararası arenada şampiyon olan sporcuları makamında ağırladı.

Banka uygulaması ele geçirildi: Binlerce lira kredi çekilmiş!

Esenyurt'ta, Ferhat Yüksel, iddiaya göre; telefonundan bir süreliğine erişim sağlayamadığı mobil bankacılık uygulamasına başka bir telefondan girdiğinde, adına 168 bin 500 lira kredi çekilerek başka bir hesaba EFT yapıldığını gördü. Bankada güvenlik zafiyeti olduğunu söyleyen Yüksel, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Başkan Özer 3 Fidan’ı Anma Programında Konuştu

CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği 3 Fidanı Anma Programı’na katılan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; “Kendilerinden daha büyük bir davaya inananlar, yaşamında daha büyük bir amaca bağlananlar, karanlıkta yürürken etraflarını aydınlatmak için yakacak bir şey bulamadıklarında gözlerini kırpmadan kendilerini feda ederler. 3 Fidan da o dönemde toplumu ve geleceği aydınlatabilmek için kendilerini bile bile feda etmiştir” dedi.

TÜM HABERLER