© Esenyurt Haberleri

Esenyurtlular Kemal Deniz Bozkurt’u Bağrına Basıyor

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, gittiği her mahallede vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılanıyor.

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt’a yoğun ilgi:

Halkla kucaklaştı

Esenyurt’u sokak sokak, mahalle mahalle gezen Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, Güzelyurt Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Belediye Başkan Adayı Bozkurt, gittiği her yerde olduğu gibi Güzelyurt Mahallesi’nde de halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“BİRİLERİ İÇİN DEĞİL HALKIN YARARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Esnaflar ve vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde çok sayıda şikayet dinleyen Bozkurt, Esenyurt’un kötü yönetildiğine dikkat çekerek “Biz geldiğimizde birilerini zenginleştirmek için değil halkın yararı için çalışacağız. Evet, sorunlarımız çok ama çözümsüz değil. Esenyurt’un her renginin kendisini gördüğü bir yapı kuracağız. Birlikte eşit ve adil bir yönetim anlayışını Esenyurt’a hakim kılacağız” diye konuştu.

“31 MART’TAN SONRA ESENYURT’A BAHAR GELECEK”

Çarpık yapılaşma ile ilçenin sorunlar yumağına döndüğünü belirten Bozkurt, “Esenyurt çok kötü yönetildi. Ranta dayalı çarpık yapılaşma birçok sorunu da beraberinde getirdi. Trafik, hava kirliliği, uyuşturucu bağımlılığı ve okul yetersizliği gibi çok fazla sorunumuz var. El ele verip hepsini çözeceğiz. Birlikte Esenyurt’u  “Umudun Şehri” yapacağız. Size söz veriyorum, 31 Mart’tan sonra Esenyurt’a bahar gelecek” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER