© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta Hafriyat Kamyonu yine can aldı

Esenyurt Talatpaşa Caddesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybetti, diğer çocuk ise yaralandı.

ESENYURT'ta aynı bisiklette bulunan 2 çocuk ara sokaktan caddeye çıkarken hafriyat kamyonu ile çarpıştı. Çocuklardan .'i hayatını kaybederken  1'inin yaralandığı kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Kaza, Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde saat 16.20'da meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre ara sokaktan bisikletle ana caddeye çıkan Fatih Evren (10) ile arkadaşı Diyar Demiray (11) o sırada seyir halinde olan 34 DV 8077 plakalı hafriyat kamyonun ön sağa tarafına çarptı. Vatandaşların ikazı üzerine şöforü T.S (45) aracını durdurdu. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan çocuklara ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Kazada yaralanan Evren ve Demiray sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Fatih Evren'in bilinçinin açık ve hayatı tehlikesi bulunmadığı, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Diyar Demiray'ın ise durumun ağır olduğunu öğrenildi.

 
KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI 
Öte yandan kaza anı ve sonrası çevredeki işyeri güvenlik kameraları ve vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde iki çocuğun bisikletle ara sokaktan hızla caddeye çıkarak kamyonla çarpıştığı görülüyor. Vatandaşların tarafından cep telefonuyla ile çekilen görüntülerdeyse yaralanan çocuklara müdahale edildiği görülüyor. 
Kazadan sonra gözaltına alınan kamyon şöforü T.S ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İlginizi Çekebilir

Başkan Özer’den Kreş ve Kent lokantası müjdesi

İlke TV’de Dilek Odabaş ile "Konuşma Zamanı" programına konuk olan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede hayata geçireceği projelerini anlatarak, ilk 100 gün içinde Esenyurt’a yeni kreşler ve kent lokantaları kazandıracağını söyledi.

Esenyurt'ta kadın hırsızlık çetesi kamerada

Esenyurt’ya bir evden 400 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan hırsızlar kameralara yakalandı.

Esenyurt'ta 2 kişi silahlı saldırıya uğradı!

Esenyurt'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta bina önüne çöp bırakılmasından bıkan apartman sakinleri, pankart asarak tepki gösterdi

Esenyurt’ta apartmanlarının önüne mahalleli tarafından devamlı çöp bırakılmasından bıkan bina sakinleri, ‘İnsan olun. Çöp atmayın. Çöplük 200 metre ileride’ yazılı büyük bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

Togay Çoban, İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı

AK Parti Esenyurt Grup Başkanvekili Togay Çoban, sosyal medya hesabında İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı.

Esenyurt’ta kaza sonrasında ortalık boks ringine döndü

Esenyurt’ta bir motosikletli ile otomobil sürücüsü birbirlerini görerek frene bassa da kazadan kurtulamadı. Olay sonrasında başlayan tartışma kavgaya dönerken, otomobil sürücüsü kask takan motosikletliyi yumruklamaya başladı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER