© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'un Milli Gururları Dünya Kupası için Mücadele edecek

Esenyurt Belediyesi’nin lisanslı milli kick boks sporcuları , Slovakya’da yapılacak Büyükler Avrupa Şampiyonası ile İtalya’da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonası ‘nda Türkiye’yi temsil edecek.

Milli sporcular Özkan Toprak, Mehmet Güler, Nehir Kaya ve Cansu Öztürk, şampiyonalar öncesi Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’yi makamında ziyaret ettiler. Başkan Alatepe de sporculara başarılar dileyerek  her zaman spor ve sporcunun yanında olduğunu söyledi. Türkiye’nin gururu sporcularımız Başkan Ali Murat Alatepe’ye kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken “Esenyurt Belediyesi’nin bize sağladığı imkanlarla kendimizi geliştirme imkanı buluyoruz.  Hedefimiz, Slovakya’da  ve İtalya’da  şampiyon olarak Türk bayrağını en iyi şekilde temsil etmek ” dediler. Sporculardan Mehmet Güler,  Kasım ayında Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası, Özkan Toprak ise İtalya’da Eylül ayında yapılacak Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de ilçede 100 bin lisanslı sporcuları bulunduğunu belirterek “  Bu bir dünya rekoru.  Bu sporcularımızın bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu sporcuların arasında çok sayıda milli sporcumuz var. Sporcularımız çeşitli branşlarda ülkemize şampiyonluklar ve madalyalar kazandırmaya devam ediyorlar. Bizim amacımız ilçemizden çeşitli branşlarda madalya sayısını arttırmak ve dünya, olimpiyat şampiyonları çıkarmak” dedi.

Esenyurt Belediyesi’nin lisanslı sporcularından Özkan Toprak 3 kez Türkiye kick boks şampiyonluğu, 2017 dünya üçüncülüğü ve Avrupa üçüncülüğü ünvanlarına sahip, Mehmet Güler ise 3 kez Türkiye şampiyonu ve 2015 Avrupa üçüncüsü,2016 yılında da  dünya ikincisi oldu. Nehir Kaya 2 kez Türkiye şampiyonu olurken Cansu Öztürk de Türkiye ikincisi oldu. 

İlginizi Çekebilir

Yeşil Esenyurt spor A Takımı U17'de şampiyonluğa koşuyor

Esenyurt’un en eski takımlarından olan Yeşil Esenyurt Spor kulübünün A Takımı U17 başarılı perfonmansıyla şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Y.Esenyurt Spor İzzettin Spor’u 3-2 yendi

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında ağır yara alan Yeşilesenyurt kendi sahasında ve seyircisi önünde İzzettin Spor'u 3-2 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Fenerbahçe Olympiakos maçını yayınlanacak kanal değişti

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde evinde Olympiakos'u konuk edecek. Dev maçın yayınlanacağı kanal değişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Esenyurt’ta Turgut Özal Stadının açılışına katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenyurt Turgut Özal Stadı açılış törenine katıldı. Bakan Bak, Türkiye'nin spor alanında büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Old School Fitnes & Fight Club Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu

Old School Fitnes & Fight Club 2023-2024 sezonları için, Esenyurt’un başlarılı spor kulüplerinden Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu. Yeni sezonda antrenör Tekin Cengiz’in hocalığında takımda çalışmalar hız kazandı.

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak erteledi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı çok kötü, insanlık dışı olarak nitelendirdi ve saldırıyı şiddetle kınadığını vurguladı. Başkan Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların ise süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

TÜM HABERLER