© Esenyurt Haberleri

Gaziantep Şenliği Beylikdüzü'nde Başladı

Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği işbirliği ile düzenlenen Beylikdüzü 7. Geleneksel Gaziantep Yiyecekleri, Kültür ve Sanat Şenliği başladı.

Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği işbirliği ile organize edilen Beylikdüzü 7. Geleneksel Gaziantep Yiyecekleri, Kültür ve Sanat Şenliği başladı. Gaziantep’e özgü lezzetler ile kültürel ögelerin vatandaşlarla buluştuğu etkinliğin açılışı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Şenlikte doyasıya eğlenen vatandaşlar, tiyatro ve halk oyununun yanı sıra ünlü sanatçı Aydilge’nin konseriyle renkli dakikalar yaşadı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada, Gaziantep’in yemekleri ile dünyada az rastlanan bir şehir olduğunu belirterek, “Tüm lezzetleri ile beraber, Gaziantep’i Beylikdüzü’nde 7. defadır misafir ediyoruz. Bu yüzden onurluyuz. Gerçekten keyif ile ağırlıyoruz. Bunu Gaziantep hak ediyor. Belki yüzlerce çeşit tatları var.

Burada bütün İstanbul gelip birçok lezzeti bir arada görebilir. Bütün Gaziantep lezzetlerini burada toplama şansımız yok elbette ama büyük bir kısmı burada var. Baklavası var, kebabı var, birçok şeyi var. Bu yüzden bütün İstanbul, Gaziantep yiyeceklerini en lezzetli, en hijyenik ve en ucuz haliyle Beylikdüzü’nde bulacaklardır. Dolayısıyla bütün İstanbul’u Beylikdüzü’ndeki Gaziantep yemek şölenine bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı belli oldu!

Beylikdüzü'nde Mustafa Günaydın'ın yerine geçecek isim merakla bekleniyordu. AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen yeni isim belli oldu.

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki genç 9'uncu kattan kendini attı!

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki bir genç, oturduğu apartmanın 9'uncu katından atlayarak intihar etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER