© Esenyurt Haberleri

KAISİAD Güçlü Kadrosu İle Yola Devam Dedi

Geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştirerek yoluna genç ve başarılı iş adamlarıyla çıkan KAISİAD yeni yönetimi ile basın mensuplarının karşısına çıktı.

Gövde gösterisine dönüşen basın toplantısında konuşan Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD)  Başkanı Orhan Gökçe, bundan sonra çok daha önemli projelerde bizleri göreceksiniz dedi.

KAISİAD Eğitimde ve sosyal projelerde olacak

Kurdukları yeni yönetimin genç, dinamik ve eskisinden çok daha güçlü olduğunu belirten KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gökçe, ‘Bir birinden önemli ve kaliteli iş adamımızla yola çıktık. Bundan önce yapmayı hedeflediğimiz projelerin çok daha fazlasını hayata geçirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve toplumun her kesiminden olumlu tepkiler aldığımız KAİ Tanıtım Günlerini yine gerçekleştireceğiz. Eğitim projelerinde, sosyal projelerde olmaya devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız. Sesimizin daha gür çıkabilmesi için bu ekiple çok iş başaracağımıza inanıyorum’ dedi.

Üstündağ, ‘Gurur duydum’

Orhan Gökçe tarafından kendisine ilk teklif geldiğinde gurur duyduğunu belirten İş Adamı Sait Üstündağ, ‘KAISİAD içerisinde olmak bana onur verdi. Bir birinden değerli arkadaşımızla hem hemşerilerimize hem de ülkemize katkı sunacak projelere imza atacağımıza inanıyorum. Bizi takip etmeye devam edin’ dedi.

Yeni yönetimde bir birinden önemli isimler var

KAISİAD’ın Orhan Gökçe başkanlığında oluşturulan yeni yönetiminde bir birinden önemli isimler var. Sait Üstündağ, Arif Kalmaz, Üzeyir Engin, Hakan Yıldırım, Yavuz Polatoğlu, Nurettin Mengükan, Raif Süt, Aşkın Korkmaz, Ali Kılıç, Hadi Akmugan, Himmet Tatar, Orhan Zorba, Süleyman Avşar, Halis Köroğlu, Gazi Karakurt ve Kemal Taştan bu isimlerden sadece bir kaçı…

İşte KAISİAD’ın yeni yönetim kurulu; Başkan Orhan Gökçe, Başkan Vekili Ali Kılıç, Başkan Vekili Hadi Akmugan,  Başkan Vekili Hasan Aras, Başkan Vekili Yavuz Polatoğlu,  Başkan Vekili Sait Üstündağ,  Genel Sekretere Turgay Zorba, Sayman Gazi Karakurt,  Başkan yardımcısı Nurettin Mengükan,  Başkan yardımcısı Hümmet Tatar,  Başkan yardımcısı Üzeyir Engin,  Başkan yardımcısı Halis Köroğlu,  Başkan yardımcısı Aşkın Korkmaz,  Başkan yardımcısı Nihat Angişhan,  Başkan yardımcısı Arif Kalmaz

 KAISİAD’ın yeni yönetiminin basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği tanıtım kahvaltısına Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri Akan Deli, Âdem Saçin  ve Ardahan Kültürevi Başkanı Efrail Çifçi katıldı.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta aday olamadı Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde AKP’nin Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olan Metin Toprak, Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yenidoğan' şebekesine operasyon Esenyurt’ta sıçradı

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı..

İstanbul'da çöl tozundan en çok etkilenen ilçe belli oldu

Afrika'dan gelen çöl tozu megakent İstanbul'u da sardı. Bakanlık verilerine göre en çok etkilenen ilçeler belli oldu.

Emeklilere zam yapılıp yapılmayacağını bakan açıkladı

Emeklinin ara zam ya da seyyanen zam beklentisi suya düştü. Temmuzda masaya yatırılacağı açıklanmıştı ama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Işıkhan, emeklilere ara zam yapılmayacağını söyledi. Böylece emekli sadece enflasyon farkını alacak. Bahar geçecek, yaz geçecek emekli kışa "belki ara zam" alırız diye bekleyecek

YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), 31 Mart'taki yerel seçim sonuçlarına itiraz mesaisi sürüyor. Kurul; Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini reddetti.

Ramazan Bayramı mesajları

Bayramı bayram yapan birlikte olmaktır. Mutluluğu, sevgiyi birlikte paylaşmaktır. Her bayram aynı heyecanla beklenir, aynı sevinçle yaşanır. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramlar da var elbet. Ne kadar uzak olsak da kalbimiz hep onların yanında olur. Bayramınızı Kutluyoruz..

TÜM HABERLER