© Esenyurt Haberleri

Kars'ta araç camları buz tuttu!

Kars’ta hava sıcaklığı gece saatlerinde sıfırın altına düştü. Kentte araçların camları buz tuttu.

Kars’ta gündüzleri etkili olan sıcak hava gece yerini soğuk havaya bırakıyor. Özellikle Sarıkamış’ta gece hava sıcaklığı sıfırın altına düşünce, araçların camları buz tuttu.

Sabah erken saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar araçlarının camlarının buz tuttuğunu görünce şaşırdı. Bazı vatandaşlar ise uzun süre araçlarının camlarının buzunu temizlemek için uğraştı.

Kars’ta sıcak hava, akşamları yerini soğuk havaya bırakıyor. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan soğuk hava, kış aylarını aratmıyor. Sarıkamış, Selim ve Susuz’da vatandaşlar ısınmak için evlerinde soba yakmaya başladı. Sarıkamış’ta camları donan araçlar ise zemheri soğukları hatırlattı.

Aracının camının ekim ayında ilk kez buz tuttuğunu ifade eden Dinçer Avcı, “Artık kış gelmeye başladı. Yazlık giysilerimizi çıkarıp kışlık giydik. Geceler hava sıcaklığı eksilerde seyrediyor. Bizde artık karın yağmasını bekliyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

İnsan Kaynaklarının Görünmeyen Yüzü Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

İnsan kaynakları (İK) onlarca yıl boyunca öncelikle bordro, sosyal yardım idaresi ve uyumluluk gibi görevlerden sorumlu olan, kuruluşların idari omurgası olarak görülmüştür. Ancak, İK'nın bu geleneksel algısı, işletmeler üzerindeki potansiyel etkisinin tam genişliğini ve derinliğini yakalayamamaktadır.

AKOM açıkladı: Sıcaklıklar düşüyor sağanak yağmur geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) 25-28 derece aralığında seyreden sıcaklıkların bugünden itibaren 13-17 derece aralığına gerileyeceğini duyurdu. İstanbul ve çevresinde sağanak yağışların beklendiği açıklandı.

Anneler günü kutlama mesajları

14 Mayıs anneler günü münasebeti ile kutlama mesajlarınızı sayfamızda görebilirsiniz..

Meteoroloji, AKOM ve AFAD'dan peş peşe İstanbul uyarısı!

Meteoroloji, AKOM ve AFAD'dan İstanbul için peş peşe uyarılar geldi. Meteoroloji, İstanbul'un hafta sonu soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceğini, sıcaklıkların 10 derece civarına geleceğini belirtti. AKOM ve AFAD ise kentte soğuk ve yağmurlu hava nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.

Meteoroloji uyardı! Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji uyardı başta İstanbul olmak üzere Tekirdağ, Kocaeli, Balıkesir çevreleri ile İç Anadolu'nun orta ve doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri yağmurlu olacak. Yağışların Akdeniz ile Diyarbakır, Mardin ve Siirt çevrelerinde kuvvetli sağanak olması bekleniyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama ilanları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama ilanları..

TÜM HABERLER