© Esenyurt Haberleri

Küçükçekmece'deki iğrenç olayın faili yakalandı

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde 22 Nisan'da evinin önünde oynayan 5 yaşındaki M.E. cinsel istismara uğramıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, failin yakalandığını duyurdu.

Küçükçekmece'deki olayla ilgili açıklama yapan Bakan Soylu, şunları söyledi:

''Küçükçekmece’yle ilgili 5 yaşındaki çocuğumuzla ilgili hem Valiliğimiz hem de İstanbul Emniyeti fail konusunda çalışmayı yaptılar ve zannediyorum da bu saatler içinde açıklamayı yapacaklardır. Fail gözaltına alındı. İstanbul Valiliğimiz açıklama yapacaklar. Babayla görüştüm telefonda. Faili yakalayacağımızı söyledim. Failin yakalandığı bilgisi bende var'' dedi.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

DHA'nın son dakika olarak geçtiği habere göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklanan şüpheli, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla Küçükçekmece'de yakalandı.

18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin sorgusu sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ Saray’da Taraftar Kulüp Döner’in restoran açılışı gerçekleşti

Tekirdağ Saray’da Taraftar Kulüp Döner’in ilk restoran açılışı gerçekleşti.

Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği Sultangazi Engelsiz Yaşam Günleri’ne katıldı

Sultangazi Belediyesi, engelli bireyler için farkındalık programı düzenledi. 2 gün boyunca süren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile 'Engelsiz Yaşam Günleri ' programı ile özel çocuklar gönüllerince eğlendi. Programa 22 özel eğitim merkezi ve pek çok STK katıldı. Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği de onlardan biriydi.

Arkadaşının yazlığında polis memurunun cansız bedeni bulundu

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memurundan acı bir haber geldi. Polis memurunun, çocuğuyla vakit geçirip sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştıktan kısa bir süre sonra arkadaşının yazlığında cansız bedeni bulundu. Amirleri ve meslektaşları tarafından sevilen ve sosyal bir yaşamı olduğu öğrenilen polis memurunun cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

Başakşehir'de driftci sürücünün ehliyeti iptal edildi

Başakşehir’de drift yaptığı anı sosyal medya hesabından paylaşan sürücü polis ekiplerince yakalandı. Ehliyeti iptal edilen sürücüye 6 bin 700 TL idari para cezası uygulandı.

Arnavutköy’de çatısı uçan evler böyle görüntülendi

Arnavutköy’de fırtınanın etkisiyle iki binanın çatısı uçmuştu. Son hali drone ile görüntülenen dairelerin savaş alanına döndüğü görüldü.

Küçükçekmece'de Vahşet! Anne ve babasını öldürüp intihar etti

Küçükçekmece'de anne ve babasını mutfakta silahla vurarak öldüren kişi intihar etti.

TÜM HABERLER