© Esenyurt Haberleri

Maganda kurbanı genç hayatını kaybetti

İstanbul’da sokakta arkadaşlarıyla yürürken maganda kurşunu kurbanı olan gencecik Ahmet Emre Çavuş 2 yıl süren tedaviye yenik düşerek bu sabah hayatını kaybetti.

Lisede eğitim hayatına devam eden Ahmet Emre Çavuş, normal bir vatandaş gibi yolda yürürken bir magandanın kurşunu ile felç kalmıştı. Birçok ünlü, gence destek olmak için hastaneye gitmiş ve ona moral vermişti. Acı haber bu sabah saatlerinde geldi. Maganda kurbanı Çavuş, sabah saatlerinde hakkın rahmetine kavuştu. İstanbul Sultangazi, Gazi Mahallesi’nde oturan Ahmet Emre Çavuş  2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla neye uğradığını şaşırdı. Ahmet Emre Çavuş’un maganda kurşunundan dolayı omuriliği zedelenerek felç olduğu kaldırıldığı hastanede belli oldu. Lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş, sosyal medyada yakınlarının paylaştığı veda mesajlarıyla birlikte bu sabah hayatını kaybetti.

ANNE BABA İŞTEN ATILMIŞLARDI

Olay tarihinde 17 yaşında olan Ahmet Emre Çavuş kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde felç olduğu gerçeği ile karşı karşıya kaldı. Omuriliğinin zedelendiği belirlenen Ahmet Emre Çavuş, göğsünün altından itibaren felç olunca anne ve baba yoğun bakım ünitesinden ayrılamadılar. Çocukları yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken yoğun bakım etrafında çocuklarını bekleyen ebeveynler ise işe gidemediği için işsiz kaldılar. Türkiye’nin her tarafından ünlü insanlar felç olan Çavuş için seferber oldu. Senelik 190 bin TL’ye yakın tutan fizik tedavi giderini karşılayamaz hale gelen aile ne yapacağını şaşırmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, Sultangazi, Avcılar, Bakırköy Belediye başkanlarının yanı sıra ülkemizin ileri gelen spor kulüplerinden ve dünyada da başarısını duyuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan futbolcu Arda Turan’a kadar herkes Çavuş’A destek olmak için hastaneye gelmişlerdi. Bu ziyaretlerin hemen akabinde ise dostlarınında çabası ile sürdürülen tedaviye Ahmet Emre Çavuş olumlu yanıt vermeye başlamıştı. Acı haber bu sabah saatlerinde geldi ve daha gencecik olan Ahmet Emre Çavuş hayatını kaybetti. Yakınlarına ve ailesine baş sağlığı diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ Saray’da Taraftar Kulüp Döner’in restoran açılışı gerçekleşti

Tekirdağ Saray’da Taraftar Kulüp Döner’in ilk restoran açılışı gerçekleşti.

Samyeli Engelsiz Yaşam Derneği Sultangazi Engelsiz Yaşam Günleri’ne katıldı

Sultangazi Belediyesi, engelli bireyler için farkındalık programı düzenledi. 2 gün boyunca süren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile 'Engelsiz Yaşam Günleri ' programı ile özel çocuklar gönüllerince eğlendi. Programa 22 özel eğitim merkezi ve pek çok STK katıldı. Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği de onlardan biriydi.

Arkadaşının yazlığında polis memurunun cansız bedeni bulundu

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memurundan acı bir haber geldi. Polis memurunun, çocuğuyla vakit geçirip sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştıktan kısa bir süre sonra arkadaşının yazlığında cansız bedeni bulundu. Amirleri ve meslektaşları tarafından sevilen ve sosyal bir yaşamı olduğu öğrenilen polis memurunun cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

Başakşehir'de driftci sürücünün ehliyeti iptal edildi

Başakşehir’de drift yaptığı anı sosyal medya hesabından paylaşan sürücü polis ekiplerince yakalandı. Ehliyeti iptal edilen sürücüye 6 bin 700 TL idari para cezası uygulandı.

Arnavutköy’de çatısı uçan evler böyle görüntülendi

Arnavutköy’de fırtınanın etkisiyle iki binanın çatısı uçmuştu. Son hali drone ile görüntülenen dairelerin savaş alanına döndüğü görüldü.

Küçükçekmece'de Vahşet! Anne ve babasını öldürüp intihar etti

Küçükçekmece'de anne ve babasını mutfakta silahla vurarak öldüren kişi intihar etti.

TÜM HABERLER