© Esenyurt Haberleri

Ozan'ı Beşiktaş'a satmayacağım

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, takımdan gitmek istediğini açıklayan Ozan Tufan’ı Beşiktaş’a satmayacağını, gerekirse Vakıfköy’e göndereceklerini söyledi.

Ozan Tufan ile ilgili kararı bugün yapacakları yönetim kurulu toplantısında vereceklerini ifade eden Bölükbaşı, sadece Beşiktaş’tan değil, başka takımlardan da teklifler aldıklarını ve hepsini değerlendireceklerini ifade etti. Bölükbaşı, teklifi ne kadar yükseltirse yükseltsin Ozan’ı Beşiktaş’a kesinlikle satmayacaklarını ifade etti.

NTV Spor canlı yayınına telefonla bağlanan Bölükbaşı, genç futbolcunun transferi konusunda şu değerlendirmeleri yaptı:
“Ozan Tufan gitmek istediğini söyledi. Bu konu çok uzadı. Bugün hocamız ve yönetimle konuşup kararı vereceğiz. Ozan ile bir sorun yoktu ama farklı nedenlerle birden gitmek istediğini söyledi. Kafalarında neler var bilmiyorum ama tahmin ediyorum. İstanbul takımlarına gitmek, daha yüksek ücret almak gibi gerekçeleri var. Ozan’ın maaşına iyileştirme yapmak için teklifte bulunduk. Bu konuda gereken şeyleri de yaptık. Bu aşamadan sonra para konusunu konuşmuyorum. Ozan’ın Beşiktaş’a gitmek istemesi benim için önemli değil. Kendisi için önemlidir. Bugün kararı vereceğiz. Bizim için para bundan sonra önemli değildir. Biz Ozan'ı kazanmak istiyorduk ama Bursaspor'da oynamak istemiyor. Bu aşamadan sonra ya satacağız ya da altyapıya göndereceğiz.”

Bu yöntemin adını merak edenler için izah edelim. Protez saç yöntemi son yıllarda saçları ile ilgili sıkıntıları olan insanoğlu için bir kurtuluş haline gelmiştir.

İlginizi Çekebilir

Yeşil Esenyurt spor A Takımı U17'de şampiyonluğa koşuyor

Esenyurt’un en eski takımlarından olan Yeşil Esenyurt Spor kulübünün A Takımı U17 başarılı perfonmansıyla şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Y.Esenyurt Spor İzzettin Spor’u 3-2 yendi

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında ağır yara alan Yeşilesenyurt kendi sahasında ve seyircisi önünde İzzettin Spor'u 3-2 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Fenerbahçe Olympiakos maçını yayınlanacak kanal değişti

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde evinde Olympiakos'u konuk edecek. Dev maçın yayınlanacağı kanal değişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Esenyurt’ta Turgut Özal Stadının açılışına katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenyurt Turgut Özal Stadı açılış törenine katıldı. Bakan Bak, Türkiye'nin spor alanında büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Old School Fitnes & Fight Club Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu

Old School Fitnes & Fight Club 2023-2024 sezonları için, Esenyurt’un başlarılı spor kulüplerinden Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu. Yeni sezonda antrenör Tekin Cengiz’in hocalığında takımda çalışmalar hız kazandı.

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak erteledi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı çok kötü, insanlık dışı olarak nitelendirdi ve saldırıyı şiddetle kınadığını vurguladı. Başkan Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların ise süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

TÜM HABERLER