© Esenyurt Haberleri

Yasak Aşk Kanlı Bitti!

Esenyurt'ta cinayetin sır perdesi aralandı. Arabada cansız bedenleri bulunan Atilla A. ve Özlem S.’nin yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Yasak aşk, kanlı bitti. Olayın yaşandığı yer İstanbul'un Esenyurt İlçesi'ydi. Evli bir çocuk babası 30 yaşındaki Atilla A., bir yıl önce eşinden ayrılan Özlem S.'ye gönül verdi. İddiaya göre Özlem S., cumartesi günü arkadaşlarıyla birlikte bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Mekana daha sonra Atilla A. geldi. Gece boyunca eğlenen dört kişi, daha sonra Esenyurt'taki siteye gitti. İkilinin arkadaşları eve çıkarken Atilla A. ile Özlem S. bir süre arabada kalıp sohbet etti. Ancak bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan ikili arasındaki kavga alevlendi.

SEVGİLİSİNİ BAŞINDAN VURDU

Atilla A., önce sevgilisini başından vurdu, ardından intihar etti. Kısa süre sonra otoparka inen ve iki sevgilinin cansız bedenleriyle karşılaşan arkadaşları, polise haber verdi. Özlem S.'nin arkadaşı polise verdiği ifadede, "Hep beraber Beylikdüzü'de eğlenmeye gittik. Siteye geldiğimizde Atilla A., Özlem S. ile biraz konuşacağını söyleyip bizi eve gönderdi. Bir süre arkadaşlarımıza ulaşamayınca otoparka indik. İkisini de kanlar içinde görünce şok yaşadık" dedi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. (Sabah)

İlginizi Çekebilir

Başkan Özer 3 Fidan’ı Anma Programında Konuştu

CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği 3 Fidanı Anma Programı’na katılan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; “Kendilerinden daha büyük bir davaya inananlar, yaşamında daha büyük bir amaca bağlananlar, karanlıkta yürürken etraflarını aydınlatmak için yakacak bir şey bulamadıklarında gözlerini kırpmadan kendilerini feda ederler. 3 Fidan da o dönemde toplumu ve geleceği aydınlatabilmek için kendilerini bile bile feda etmiştir” dedi.

Belinden çıkardı, rastgele ateş etti!

Esenyurt Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Esenyurtta belinden çıkardığı silahla havaya rastgele ateş açtı" şeklinde paylaşılan görüntüler üzerine emniyet ekiplerince çalışma yapıldığı aktarıldı.

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

TÜM HABERLER