Adana Demirspor başkanı istifa etti
SPORDün akşam Galatasaray ile karşı karşıya gelen Adana Demirspor, sahadan çekilmişti. Türk futbolunda hareketli dakikalar yaşanırken Adana Demirspor kulübü başkanı Bedirhan Durak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Dün akşam saatlerinde Türk futbolunda hareketli saatler yaşandı. Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Galatasaray ile karşı karşıya geldiği maçtan çekildi. Olayların ardından Adana Demirspor Kulübü Başkanı Bedirhan Durak görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.
"GİRDABIN İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HALE GELDİK"
Durak yaptığı açıklamada, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, Ekim ayından itibaren devraldığım başkanlık görevini layıkıyla yürütmek için gecemi gündüzüme katarak gerek cebimden gerekse zamanımdan gerekse de sağlığımdan fazlasıyla verdim. Sosyal medyada desteklerin yanı sıra yıpratıcı, bezdirici mesajları kulübümün menfaatleri için hep görmezden geldim. Geldiğimiz noktada girdiğimiz girdabın içinden çıkılmaz bir hale geldiğimizi üzülerek görmekteyim. Daha güzel yarınlar için başta kulübüm, ailem sevdiklerim ve sağlığım için bana lütfedilen başkanlı görevinden ayrıldığımı tüm taraftarlarımıza bildiririm. Saygılarımla" sözlerine yer verdi.
İlginizi Çekebilir
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında görev yapacak hakemler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. Haftanın en kritik karşılaşması olan Galatasaray–Fenerbahçe derbisinin hakemi de netleşti.
Erzurumspor FK, Trendyol Süper Lig’de
Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında Bodrum FK, sahasında Erzurumspor FK 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun ardından mavi-beyazlılar, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek adını Süper Lig’e yazdırdı.
30’uncu haftanın Süper Lig hakemleri açıklandı
Süper Lig’in 30’uncu haftası yarın oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Haftanın maçlarında görev alacak hakemler de belli oldu.
Türkiye-Romanya maçına François Letexier düdük çalacak!
2026 FIFA Dünya Kupası Play-off turunda Türkiye ile Romanya arasında oynanacak kritik müsabakayı, Fransız hakem François Letexier yönetecek.
Liverpool-Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Şampiyonlar Ligi 2025/26 sezonu son 16 turu rövanş karşılaşmaları başlıyor.
Büyük derbinin hakemi belli oldu
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu. Derbi hakemi Ozan Ergün oldu.