© Esenyurt Haberleri

Ardahan Kültürevi iftarına yoğun ilgi

Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Ardahan Kültürevi yoğun katılımın olduğu iftar programını Esenyurt Kültür merkezinde gerçekleştirdi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel iftar programı düzenleyen Ardahan Kültürevi, yapılan Kurs ve sınavlar sonrası sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Düzenlenen iftar yemeğine; Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, Basın mensupları,  Ardahan Kültür Evi yöneticileri ve derneğe katkı sağlayan iş adamları katıldı.

Başkan Çifci Teşekkür etti

İftar programını katılan herkese teşekkür eden Ardahan Kültürevi Başkanı Efrail Çifci, “Paylaşmanın en güzel örneklerinden birini yaşadığımız Ramazan ayımız mübarek olsun. Rabbim tutulan oruçları kabul etsin. Bu güzel ayın hürmetine Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, dostluğumuzu, samimiyetimizi daim etsin inşallah. Ayağınıza, yüreğinize sağlık. Hepinize buraya kadar gelerek bizi mutlu ettiğiniz için teşekkür ederiz. Afiyet, şeker olsun”  dedi.

Başkan Bozkurt: İftar sadece bir akşam yemeği değildir, iftar paylaşmaktır

“İftar sadece bir akşam yemeği değildir, iftar paylaşmaktır ve Ramazan’ın güzelliklerinden bir güzelliktir. Bu iftarı veren Ardahan Kültürevi yönetimine teşekkür ediyorum. Ramazan güzellikler ayı, paylaşma ayı, Ramazan ayı, herkesin kendine, hayatına dikkat ettiği bir aydır. İnşallah bu güzelliklerde devam eder, sonrasında güzel bir bayram yaparız. Bütün günlerinizin bayram tadında olması temennisiyle, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Ramazan’ınız mübarek olsun, bayramınız mübarek olsun. Rabbim hep birlikte olmaktan hiçbirimizi ayırmasın.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER