© Esenyurt Haberleri

Ardahan'da yıldırım can almaya devam ediyor

Ardahan'ın Damal ilçesi Seyitören köyünde açık alanda bulunan Okan Baran'a yıldırım çarpması nedeni ile hayatını kaybetti.

Damal’a bağlı Seyitören köyü merasında büyükbaş hayvanları otlatan 15 yaşındaki Okan Baran'a  yıldırım isabet etti. 

Görgü tanıklarının İhbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Ekiplerin müdahalesi  üzerine Damal Sağlık Merkezine kaldırılan Baran, kurtarılamadı. 

İlginizi Çekebilir

Ardahan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu

Ardahan Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Askeri Gazinoda resepsiyon verdi.

Ardahan Valiliği asayiş ve güvenlik toplantısı düzenledi

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, ilde yaşanan suç ve güvenlik konularına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıda, Ardahan'da son 7 ayda haklarında arama kararı bulunan 886 kişinin yakalandığını söyledi.

Üzeyir Engin, ‘Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyacağız’

Ardahan’ı Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Serhat Ardahanspor, Olağanüstü Genel Kurulu’nu yaparak yeni başkan ve yönetimini belirledi.

Üzeyir Engin; Serhat Ardahan Spor’u “Şampiyon yapmak için geliyoruz”

Engin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Serhat Ardahan Spor Kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Vekil Koç: AK Parti’nin 23'üncü yılını kutladı

Milletin partisi AK Parti, bugün eser ve hizmetlerle dolu 23'üncü yaşını kutluyor. 39'ncu siyasi partisi olarak Türk siyasetine giren ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yoluna devam eden AK Parti'nin 23'üncü yaşı bugün Edirne'den Ardahan'a 81 ilde kutlanacak.

Ardahan Belediye başkanının şoförü öldürüldü!

Ardahan'ın Damal ilçesinde bir restoranda çıkan bıçaklı kavgada Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in şoförü Güntay Hoş (41) hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Bıçaklı saldırıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

TÜM HABERLER