© Esenyurt Haberleri

Avcılar’da kazaya karıştı; olay yerinden kaçtı

Avcılar’da iki otomobilin karıştığı trafik kazasının ardından taraflar arasında tartışma çıktı.

Kazaya karışan sürücülerden biri yolu açma bahanesiyle ilerlediği sırada, olay yerinden kaçtı. O anlar kaza sırasında yolda ilerleyen motokuryenin kask kamerasına yansıdı. 

Kaza, dün akşam saatlerinde Cihangir Mahallesi Orhangazi Caddesi’ndeki bir kavşakta meydana geldi. İki araç kavşakta çarpıştı. Her iki otomobilde de hasar meydana gelirken, taraflar araçlarından inerek tartışmaya başladı. Aracından inen sürücü ve annesi polis ekiplerine haber verilmesini istedi. Bu sırada aracını yol kenarına alarak trafiği açacağını söyleyen sürücü olay yerinden hızla kaçtı. Çıkan tartışma ve aracın olay yerinden hızla uzaklaştığı anlar motokuryenin kask kamerasına yansıdı. 

İlginizi Çekebilir

Avcılar'da kadını darp ettiler: Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar!

Avcılar’da C.M. adlı kadını yol ortasında ve otomobil içerisinde dakikalarca tekme, yumruk ve sopayla döverek yerde sürükleyen 2 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avcılar'da kuyumcuya silahlı saldırı

Avcılar'da motosikletli iki kişi, yan yana bulunan kuyumcu ve cep telefonu dükkanına kurşun yağdırdı.

Avcılar’da Kıbrıs gazisi için seferber oldular

Avcılar’da yalnız yaşayan 79 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Zeynel Yumrukçu’dan haber alınamayınca ekipler seferber oldu. Yatağında yarı baygın halde bulunan Yumrukçu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Avcılar’da Tıp merkezinde hırsızlık

Avcılar’da, bir tıp merkezinde tekerlekli sandalye çalan kadınların kameralara yansıyan hırsızlık anları şaşkınlık yarattı.

Avcılar Ambarlı Limanı’na ’kaçak optik malzeme’ operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerince, Avcılar Ambarlı Limanı’nda gerçekleştirilen denetim çalışmalarında ülkeye kaçak yollarla sokulan 730 bin parça kaçak optik ve temizlik malzemesi ele geçirildi.

Avcılar’da Evlat dehşeti! Babasını öldürdü, annesini ve kardeşini yaraladı

Avcılar’da kahvaltı sırasında ailesiyle tartışan kişi, bıçakla babasını öldürürken, annesini ve kardeşini yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye götürülürken, saldırgan gözaltına alındı.

TÜM HABERLER