© Esenyurt Haberleri

Avcılar’da Kıbrıs gazisi için seferber oldular

Avcılar’da yalnız yaşayan 79 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Zeynel Yumrukçu’dan haber alınamayınca ekipler seferber oldu. Yatağında yarı baygın halde bulunan Yumrukçu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Burçin Yumrukçu, kanser tedavisi gören babasını hastaneye götürmek için Denizköşkler Mahallesi’ndeki evine gitti. Erişir Sokak’ta ikinci katta bulunan dairenin kapısı açılmadı. 

Babasına telefonla da ulaşamayan Yumrukçu, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Dairenin kapısı ise, çilingir yardımıyla açıldı.

 

Yaşlı adam yatağında yarı baygın halde bulundu. Yumrukçu sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

İlginizi Çekebilir

Avcılar'da kadını darp ettiler: Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar!

Avcılar’da C.M. adlı kadını yol ortasında ve otomobil içerisinde dakikalarca tekme, yumruk ve sopayla döverek yerde sürükleyen 2 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avcılar’da kazaya karıştı; olay yerinden kaçtı

Avcılar’da iki otomobilin karıştığı trafik kazasının ardından taraflar arasında tartışma çıktı.

Avcılar'da kuyumcuya silahlı saldırı

Avcılar'da motosikletli iki kişi, yan yana bulunan kuyumcu ve cep telefonu dükkanına kurşun yağdırdı.

Avcılar’da Tıp merkezinde hırsızlık

Avcılar’da, bir tıp merkezinde tekerlekli sandalye çalan kadınların kameralara yansıyan hırsızlık anları şaşkınlık yarattı.

Avcılar Ambarlı Limanı’na ’kaçak optik malzeme’ operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerince, Avcılar Ambarlı Limanı’nda gerçekleştirilen denetim çalışmalarında ülkeye kaçak yollarla sokulan 730 bin parça kaçak optik ve temizlik malzemesi ele geçirildi.

Avcılar’da Evlat dehşeti! Babasını öldürdü, annesini ve kardeşini yaraladı

Avcılar’da kahvaltı sırasında ailesiyle tartışan kişi, bıçakla babasını öldürürken, annesini ve kardeşini yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye götürülürken, saldırgan gözaltına alındı.

TÜM HABERLER