© Esenyurt Haberleri

Avcılar’da Tıp merkezinde hırsızlık

Avcılar’da, bir tıp merkezinde tekerlekli sandalye çalan kadınların kameralara yansıyan hırsızlık anları şaşkınlık yarattı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan bir tıp merkezinde gerçekleşti. Kalabalık bir grup kadın, merkezde bulunan danışma bölümüne gelerek çalışanları meşgul etti. Bu sırada, danışmadaki çalışanların dikkatini dağıtan kadınların arkasından başka bir kadın, girişte bulunan tekerlekli sandalyeyi çaldı. 

Olayın ardından kadınlar hızla tıp merkezinden uzaklaştı. Ancak, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen hırsızlık anları, merkez çalışanlarının hırsızlığı fark etmesine neden oldu. Aynı yöntemle birkaç gün önce de benzer bir hırsızlık olayı yaşandığı öğrenildi. 

Tıp merkezi çalışanı Mustafa Alper Tosunoğlu, olay hakkında şu açıklamalarda bulundu: “4-5 kişilik bir kadın grubu, önce yolun karşısında toplanarak plan yapıyor. Ardından danışmaya gelerek kafa karıştırıcı sorular soruyorlar. Arkalarından gelen başka bir kadın ise tekerlekli sandalyeyi çalıp kayboluyor. Daha önce de benzer bir hırsızlık yaşamıştık, bu ikinci tekerlekli sandalye hırsızlığı oldu. Hırsızların büyük ihtimalle sandalyeyi 3-5 kuruşa satacaklarını düşünüyoruz.” 

Tıp merkezi yetkilileri, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerin incelemeye alındığını ve hırsızların yakalanması için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ettiklerini belirttiler. 

İlginizi Çekebilir

Avcılar'da kadını darp ettiler: Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar!

Avcılar’da C.M. adlı kadını yol ortasında ve otomobil içerisinde dakikalarca tekme, yumruk ve sopayla döverek yerde sürükleyen 2 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avcılar’da kazaya karıştı; olay yerinden kaçtı

Avcılar’da iki otomobilin karıştığı trafik kazasının ardından taraflar arasında tartışma çıktı.

Avcılar'da kuyumcuya silahlı saldırı

Avcılar'da motosikletli iki kişi, yan yana bulunan kuyumcu ve cep telefonu dükkanına kurşun yağdırdı.

Avcılar’da Kıbrıs gazisi için seferber oldular

Avcılar’da yalnız yaşayan 79 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Zeynel Yumrukçu’dan haber alınamayınca ekipler seferber oldu. Yatağında yarı baygın halde bulunan Yumrukçu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Avcılar Ambarlı Limanı’na ’kaçak optik malzeme’ operasyonu

Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerince, Avcılar Ambarlı Limanı’nda gerçekleştirilen denetim çalışmalarında ülkeye kaçak yollarla sokulan 730 bin parça kaçak optik ve temizlik malzemesi ele geçirildi.

Avcılar’da Evlat dehşeti! Babasını öldürdü, annesini ve kardeşini yaraladı

Avcılar’da kahvaltı sırasında ailesiyle tartışan kişi, bıçakla babasını öldürürken, annesini ve kardeşini yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar hastaneye götürülürken, saldırgan gözaltına alındı.

TÜM HABERLER