© Esenyurt Haberleri

Avcılar'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Avcılar Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Devriye Ekipler Amirliği uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin kaldığı adreste yapılan aramalarda, 214 gram uyuşturucu madde, uyuşturucu imalatında kullanılan malzemeler, 2 ruhsatsız tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. 

Avcılar Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği Mobil Park ekibi uyuşturucuyla mücadele çalışması başlattı. 

Polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen, eşkâl ve araç bilgileri tespit edilen 2 şüpheliyi Firuzköy Mahallesi’nde yakın takibe aldı. Ekipler, şüphelilerin kullandığı otomobilin Ali Gülmez Caddesi'nde park halinde olduğunu belirledi. Şüpheliler Ö.B. ve D.K.'ye polis ekipleri tarafından üst araması yapıldı. 

Aramada bir şüphelinin üzerinde 81, diğerinin üzerinde ise, 133 gram uyuşturucu madde bulundu. Araç otoparka çekilirken şüphelilerin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki bir otelde kaldığı tespit edildi. 

Polis ekiplerinin otel odasında yaptığı aramalarda, 1 pompalı tüfek, 2 ruhsatsız tabanca, 51 dolu kartuş, 265 dolu fişek, 2 şarjör, balistik kask ve yüz maskesi, uyuşturucu imalatında kullanılan 4 litre 260 gram sıvı madde, 450 gram narkotik madde ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen bir miktar para bulundu. 

2 şüpheli hakkında 'Narkotik madde ticareti yapmak' ve 'Ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçlarından işlem başlatıldı. 

İlginizi Çekebilir

Avcılar’da 7 okula sabit okul polisi: 39 ekipten sıkı denetim

Avcılar'da, riskli bölgelerde bulunan okullar için güvenlik önlemleri artırıldı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı boyunca riskli statüde değerlendirilen 7 devlet okuluna sabit okul polisi görevlendirildi. Görevlendirilen polislerin eğitim sezonu sonuna kadar okullarda aktif olarak görev yapacağı öğrenildi.

Avcılar'da kuyumcu evinde ölü bulundu!

Avcılar'da yakınları ve çalışanlarının kendisinden haber alamaması üzerine polise başvurduğu kuyumcu Orkun Kayapınar (34), evinde ölü bulundu. Kayapınar'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Büyükçekmece Yeni Mezarlık'ta toprağa verildi.

Avcılar’da kan donduran görüntü! Köpeği acımasızca dövdü

Avcılar'da dün öğle saatlerinde bir kişi, çevredekilerin tepkilerine aldırış etmeden köpeğine kemerle vurdu. Köpeğe uygulanan şiddet çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis, görüntülerin sanal medyada paylaşılmasının ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kentsel dönüşümde dikkat çeken an: Avcılar’da bina tek darbeyle yıkıldı

Avcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlanan bina, iş makinesi operatörünün kolonlara uyguladığı tek darbeyle bir anda yıkıldı. Binanın saniyeler içindeki yıkımı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Çaykara İsyan Etti: “14 Ay Görev Yaptım, 10 Aydır Tutukluyum”

Belediyelere yönelik operasyonda tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, "1 Mart 2024 tarihinde seçildiğim günden bugüne tam 24 ay geçti. 14 ay görev yaptım, 10 aydır tutukluyum. 15 metrekare hücremde umudum hiç eksilmedi" ifadesini kullandı.

Avcılar'da motosikletliye 226 bin lira ceza kesildi

Avcılar'da polis uygulama noktasında durdurulan motosikletli sürücüye sahte plaka ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplamda 226 bin lira ceza kesildi. Ayrıca motosikletin muayene ve sigortası da olmadığı belirlendi. Sürücü, gözaltına alındı.

TÜM HABERLER