© Esenyurt Haberleri

Başkan Bozkurt, Toplumun doğru karar vermesini sağlamalıyız

14 Mayıs seçimleri öncesi kentin tüm bileşenleriyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Türkiye’nin aydınlık bir geleceğe birlik ve beraberlik içinde gitmesi için toplumun doğru karar vermesini sağlamalıyız” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, genel seçim öncesinde ilçenin tüm dinamikleriyle bir araya gelerek bir dizi toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak Esenyurt Kültür Merkezi’nde Millet İttifakı ilçe Başkanları ve CHP Esenyurt İlçe örgütüyle buluşan Bozkurt, burada hem Esenyurt’ta 4 yıl boyunca yaptığı çalışmalarla ilgili sunum yaptı hem de seçimlere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Sonrasında ise ilçedeki meslek odalarının temsilcileriyle bir araya gelen Bozkurt, ülkede gerekli değişimin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile mümkün olabileceğinin altını çizerek seçimdedesteklerini istedi.

“Türkiye’nin geleceği için endişe duyuyorum”

Ülkenin aydınlık geleceği içindeğişimin şart olduğunu belirten Bozkurt, “Türkiye’nin geleceği için endişe duyuyorum. Sosyolojik olarak parçalanmış durumdayız. İnancımıza, kökenimize, siyasi görüşümüze kadar paramparça edildik. Siyasetçilerin geleceğe yönelik projeleri olmazsa insanları sosyolojik olarak bölerler. İkincisi Türkiye’nin ekonomik olarak girdiği durum belli. Ekonomik sıkıntıları hayatımızın her noktasında görüyoruz. Peki, bu sistem bizi aydınlık yarınlara taşıyacak mı? Bizim mevcut hükümete verdiğimiz yetki başkalarına kontrolsüzce aktarılıyor. Bu sistemi şu an denetleme şansımız da yok” diye konuştu.

“Sistem değişmeli”

Esenyurt’a hizmet edebilmek için bir imza yetkisini 2 yıl beklediğini söyleyen Bozkurt şunları ekledi:“Sistem bir adama bağlanmış. Bu sistem değişmeli. Millet ittifakının genel başkanlarının geçmişine devlet tecrübesine dayanarak buldukları çözüme bende inanıyorum. Bu ayrışmanın, ekonomik risklerin sona ermesi için devrettiğimiz yetkilerin doğru insanlara ve denetlenebilir şekilde yönlendirilmesi için parlamenter sisteme ihtiyaç var. Bugün Esenyurt’ta yaşanan birçok sorunun kaynağın belirsizlik, ilgisizlik, geç gelen adalet üzerinden olduğunu yaşadım ve gördüm. 57 ilden büyük ilçenin üç tane trafik polisi var. Onların ihtiyaçlarına göre yürüyen bir sistem. Bu sistemi değiştirmek için parlamenter sisteme ve kadroya ihtiyaç var. O kadronun da lidere ihtiyacı var. Sayın Genel Başkanım başta olmak üzere bütün millet ittifakının genel başkanlarını, liderlerini can-ı gönülden kutluyorum.”

İlginizi Çekebilir

Başkan Özer Esenyurt'un şampiyonlarıyla buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, belediyenin desteklediği amatör spor kulüplerinde ve yine belediyenin spor merkezlerinde eğitim alarak ulusal ve uluslararası arenada şampiyon olan sporcuları makamında ağırladı.

Banka uygulaması ele geçirildi: Binlerce lira kredi çekilmiş!

Esenyurt'ta, Ferhat Yüksel, iddiaya göre; telefonundan bir süreliğine erişim sağlayamadığı mobil bankacılık uygulamasına başka bir telefondan girdiğinde, adına 168 bin 500 lira kredi çekilerek başka bir hesaba EFT yapıldığını gördü. Bankada güvenlik zafiyeti olduğunu söyleyen Yüksel, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Başkan Özer 3 Fidan’ı Anma Programında Konuştu

CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği 3 Fidanı Anma Programı’na katılan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; “Kendilerinden daha büyük bir davaya inananlar, yaşamında daha büyük bir amaca bağlananlar, karanlıkta yürürken etraflarını aydınlatmak için yakacak bir şey bulamadıklarında gözlerini kırpmadan kendilerini feda ederler. 3 Fidan da o dönemde toplumu ve geleceği aydınlatabilmek için kendilerini bile bile feda etmiştir” dedi.

Belinden çıkardı, rastgele ateş etti!

Esenyurt Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Esenyurtta belinden çıkardığı silahla havaya rastgele ateş açtı" şeklinde paylaşılan görüntüler üzerine emniyet ekiplerince çalışma yapıldığı aktarıldı.

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER