© Esenyurt Haberleri

“Beylikdüzü’nde Korkunç Kaza! Çocuk TIR’ın Altında Kaldı”

Beylikdüzü ilçesinde 11 yaşındaki bir çocuğun skuterla seyir halindeki TIR’ın altında kaldığı korkunç kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza, 21 Mayıs Perşembe günü saat 18.30 sıralarında Yakuplu Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, 11 yaşındaki Abulselam İ.W. ara sokaktan skuterla hızla caddeye çıktı. Bu sırada yolda ilerleyen TIR’ın tekerleğine çarpan çocuk aracın altında kaldı.

Yaklaşık 2 metre sürüklenen çocuğun yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Olayı fark eden vatandaşların uyarısı üzerine TIR sürücüsü aracı durdurdu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. TIR sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kazaya tanıklık eden bir esnaf, “Bağırış seslerini duyunca dışarı çıktım. Çocuğun ayakları TIR’ın altındaydı. Kafası yerde kanıyordu. Allah’tan tamamen lastiğin altında kalmamış. İlk başta bilinci kapalı gibiydi, sonra hareket etmeye başladı.” dedi.

Bir başka mahalle sakini ise, “Olay yerine geldiğimde her yer kandı. Çocuğun yüzü çok kötüydü. Ambulans ve polis kısa sürede geldi.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan yaşanan korkunç kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, çocuğun skuterla hızla caddeye çıktığı ve TIR’ın tekerleğine çarparak altında kaldığı anlar yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Ambarlı Limanı Taşınacak mı?

İstanbul'un batı yakasında yer alan ve 500 bin nüfusun tam ortasında kalan Ambarlı Limanı, bitmek bilmeyen tır trafiği ve zararlı gaz emisyonlarıyla bölge halkını zor durumda bıraktığı aktarıldı. Yıllardır gündemde olan taşınma projesi ise devasa yatırım maliyetleri engeline takılarak sürekli erteleniyor.

Beylikdüzü'nde yaşlı bakım merkezinde skandal görüntüler

Beylikdüzü'ndeki bir yaşlı bakım merkezinde ortaya çıkan görüntülerde hastalara şiddet uygulandığı ortaya çıktı. Güvenlik kamerası ve cep telefonu görüntülerinde bakım merkezi çalışanlarının yaşlı hastalara şiddet uyguladığı ve bir hastanın yüzüne tükürdüğü anlar yer aldı. İddialara göre kurumda benzer olayların daha önce de yaşandığı öne sürüldü.

Beylikdüzü’nde Araç içinde infaz!

Beylikdüzü'nde 45 yaşındaki Kemal Kayış, park halindeki otomobilinin içinde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden İmamoğlu İnşaat'a ceza

İBB operasyonlarının ardından savcılık kararı ile kayyum atanan İmamoğlu İnşaat’a Beylikdüzü Belediyesi tarafından 40,3 milyon liralık ceza kesildi; şirkete aykırılıkları gidermesi için 1 ay süre verildi, aksi halde yıkım yapılacak

Beylikdüzü’nde narkotik operasyonu: 67 kilouyuşturucu ele geçirildi

Beylikdüzü’nde düzenlenen uyuşturucu operasyonda 67 kilo 160 gram metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'tan suçlamalara kapsamlı yanıt: 'İddialar gerçeği yansıtmıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik davada 10. celsede hakim karşısına çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, hakkındaki suçlamaları reddederek, 'Somut delil yok, çelişkili beyanlar var' dedi.

TÜM HABERLER