© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü’nde Sahte deterjan operasyonu

Beylikdüzü'nde sahte deterjan üretilen imalathaneye operasyon düzenlendi.

Beylikdüzü'nde sahte deterjan üretilen imalathaneye operasyon düzenlendi. Operasyonda ünlü marka ürünlerinin simlerini kullanarak sahtesi olan çok sayıda deterjan ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Güvenlik Şube Müdürlüğü Fikri Mülkiyet Suçları Büro Amirliği ekipleri, Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir iş yerinde sahte deterjan üretimi yapıldığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen ekipler, üretimin yapıldığı binayı teknik ve fiziki takibe aldı. Çalışmalarını tamamlayan emniyet ekipleri, 3 katlı imalathaneye bugün saat 11.00 sıralarında operasyon düzenledi.

Ünlü marka ürünlerinin simlerini kullanmışlar

Operasyonda bir kişi gözaltına alındı. İmalathanenin içerisine çok sayıda bilgisayar sistemli deterjan döküm ve etiketleme makinelerinin kurulmuş olduğu görüldü. İmalathanede yapılan aramalarda ise ünlü bulaşık ve çamaşır deterjanı markalarının etiketleri bulunurken, yaklaşık bin 500 satışa hazır olarak şişelenmiş sahte bulaşık ve çamaşır deterjanı, çamaşır suyu ve çok sayıda boş şişe ele geçirildi. Öte yandan imalathanede bulunan ürünlerin ünlü markaların orijinalleri ile birebir aynı yapıldığı görüldü. Operasyon düzenlenen depodaki inceleme ve arama çalışmaları devam ederken, gözaltına alınan şüpheli Vatan Caddesi'ndeki Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı belli oldu!

Beylikdüzü'nde Mustafa Günaydın'ın yerine geçecek isim merakla bekleniyordu. AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen yeni isim belli oldu.

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki genç 9'uncu kattan kendini attı!

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki bir genç, oturduğu apartmanın 9'uncu katından atlayarak intihar etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER