© Esenyurt Haberleri

Büyükçekmece’de 60 dönümlük arazi kül oldu!

Büyükçekmece’de yaklaşık 60 dönümlük arazide çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 2 buçuk saatlik uğraşı ardından kontrol altına alındı.

Yangın, geçtiğimiz gün saat 15.00 sıralarında TEM Otoyolu Kumburgaz mevkiinde boş arazide meydana gelmişti. Henüz bilinmeyen bir nedenle kuru otların alev almasıyla başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle çok kısa sürede büyük bir alana yayılmıştı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilmişti. Kısa sürede büyük bir alana yayılan yangının çevredeki evlere ve çamlık alana sirayet etme riski üzerine bölgeye çok sayıda ilçeden destek amaçlı itfaiye ekipleri gönderilmişti. Zorlu arazi şartları nedeniyle itfaiye araçlarının erişemediği noktalarda alevlere kepçelerle müdahale edildi. Polis ekipleri de söndürme çalışmalarına TOMA’larla destek verdi. Yangın nedeniyle bölgede bulunan bir adet konteyner ve çok sayıda ağaç zarar gördü. 60 dönümlük alanda çıkan yangın 2 buçuk saatlik uğraşın ardından kontrol altına alınırken, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları bulundu.

İlginizi Çekebilir

Büyükçekmece'de başıboş köpek dehşeti! Köpeklerden kaçarken bacağını kırdı

Büyükçekmece'de futbolcu olma hayali kuran 10 yaşındaki Deniz Ilgar Bal, parktan eve dönerken sahipsiz köpeklerin saldırısından kaçmak isterken dizini demir kapıya çarparak bacağını kırdı.

Büyükçekmece’de baraj suyu çekilince gün yüzüne çıktı

Büyükçekmece Baraj Gölü'nde su seviyesinin düşmesiyle, tarihi Çakmak Hattı'nın bir bölümü gün yüzüne çıktı.

Büyükçekmece'de kavgayı ayırmak isterken, silahla ayağından vuruldu

Büyükçekmece'de gece saatlerinde yol ortasında tartışan 2 kişiyi ayırmaya çalışan O.A., tarafların tepkisiyle kavgaya dahil oldu ve silahla ayağından vuruldu. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Büyükçekmece sahilinde bir kadın boğulma tehlikesi geçirdi

Büyükçekmece sahilinde denize giren bir kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Deniz polisi tarafından kurtarılan kadın hastaneye kaldırıldı.

Büyükçekmece'de hakkında 82 yıl hapis cezası olan yaşlı kadın yakalandı

Büyükçekmece’de hakkında dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından 82 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 59 yaşındaki yaşlı kadın, Büyükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından saklandığı evde yakalandı.

Büyükçekmece'de cinayet! Parkta bıçaklanan kişi hayatını kaybetti

Büyükçekmece'de bir parkta kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından bıçaklanan Yıldıray K. (50) kanlar içinde dakikalarca yürüdükten hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

TÜM HABERLER