© Esenyurt Haberleri

Çalık: Yaşam Vadisi Bizim Vazgeçilmezim

Beylikdüzü Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Yaşam Vadisi’nde düzenlenen “Hadi Yürü Beylikdüzü” sabah yürüyüşü etkinliğine katılan Mehmet Murat Çalık, 'Bazıları Beylikdüzü’nde ne kadar yeşil alan olduğunu görmüyor. Şu an kişi başına 9.5 metrekare yeşil alan düşüyor ve biz bunu 16.5 metreye kadar çıkaracağız' dedi.

Yaşam Vadisi’nde sporseverleri bir araya getiren “Hadi yürü Beylikdüzü” etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Beylikdüzü Gençlik ve Spor  Hizmetleri Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinliğe eşi ve oğluyla katılan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Yaptığı konuşmada Yaşam Vadisi’ne de değinen Çalık, “Bakan gözler görmüyor, görenler de eskiden yapıldı zannediyor ”ifadelerini kullandı.

“Beylikdüzü Avrupa standartlarına ulaşacak”

Konuşmasının devamında Yaşam Vadisi ve yeşil alan konusuna da değinen Çalık, “Bazıları Beylikdüzü’nün ne kadar yeşil olduğunu görmüyor olabilir. Hedefimiz kişi başına düşen yeşil alanı 16.5 metrekareye çıkarmak ve bu Avrupa standartlarında bir hedef. Şu an maalesef kişi başına 1 metrekare yeşil alan bile düşmeyen ilçelerimiz var. Yaşam Vadisi bizim vazgeçilmezimiz. Bakan gözler görmüyor, görenler de eskiden yapıldı zannediyor. Bazı arkadaşlarımız bu kentte yeni var olmaya ve 1 senedir burada yaşamaya başladı. Hatta gündüzleri yaşamaya başladı o yüzden kentin gecesini de bilmiyorlar. Çünkü başka ilçede ikamet ediyorlar. Bu kardeşiniz de bir Şehir Plancısı olarak Beylikdüzü’nün 20 yılına şahitlik etti. Şimdiye kadar ki süreçlerde hizmet etmiş bütün siyasetçilere teşekkür etmesini de biliyoruz. Biz, bizden öncede yapılan güzellikleri alkışlamasını bilen bir anlayıştan geliyoruz” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü ve Büyükçekmece sahil şeridindeki karavanlar kaldırıldı

Büyükçekmece ve Beylikdüzü sahil şeridinde uzun süredir park halinde bulunan karavanlar belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Beylikdüzü'nde parkın yanındaki çukur tehlike saçıyor!

Beylikdüzü'nde Ihlamur Caddesi üzerindeki çocuk parkının yakınında bulunan inşaat alanındaki çukur kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinleri minik Edanur'un başına gelenlerden sonra yetkililere çağrı yaparak çözüm bulunmasını istiyor.

Beylikdüzü balık halinde silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Çıkan tartışmada bir şahıs tabanca ile etrafa rastgele ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Yaşanan kavga güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

TÜM HABERLER