© Esenyurt Haberleri

Çatalca'da köpek kavgası cinayetle sonuçlandı

Çatalca'da iki aile arasında iddiaya göre köpeklerin birbirine saldırması nedeniyle başlayan kavga, cinayetle sonuçlandı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Olay geçtiğimiz Cumartesi günü Çatalca'ya bağlı İzzettin Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, koyun otlatan iki çobanın köpekleri birbirlerine saldırdı.

Köpekleri saldırısında iki çoban da birbirini suçlayarak kavgaya tutuştu. Çobanların ailelerine haber vermesiyle kavga büyüdü. Kavgada çobanlardan birinin babası olduğu öğrenilen Bülent E., karşı tarafa kurşun yağdırdı.

Olayda 3 kişi yaralanırken, kavgayı izleyen Fatih Seçkin ise hayatını kaybetti. Olayı inceleyen jandarma ekipleri, katil zanlısı Bülent E.'yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Henüz bir ay önce nişanlanan ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen Fatih Seçkin'in cenazesi bugün gözyaşlarıyla Çatalca'da toprağa verildi.

İlginizi Çekebilir

Çatalca’da eşini öldüren zanlı suç makinesi çıktı

Çatalca’da tartıştığı eşi Asya Can’ı silahla vurarak öldüren Bahattin Can’ın sosyal medya hesabından "Ölümlü dünyada ölümsüz gibi sağa sola zıplamayın, ayağınız kayar düşersiniz. Kanayan sadece diziniz olmaz" yazarak fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.

Damat Çatalca İlçe Milli eğitim Müdürü oldu

Esenyurt’ta Halk Eğitim Müdürü olduğu günden beri birçok başarılı projelere imza atan İbrahim Hakkı Damat, İlçe Milli Eğitim müdürü oldu.

Çatalca’da doktorun 4 kız çocuğunu taciz ettiği iddiası ile çalkalanıyor

1. No'lu Sağlık Ocağı’na giden 12 yaşındaki kız çocuğu, doktorun kendisini taciz ettiğini söyledi. Karakola giden aile, doktorun 4 çocuğu da istismar ettiğini öğrendi. Doktor cezaevine gönderildi.

İSKİ’nin Çatalca hizmet binası açıldı

İSKİ’nin Çatalca’da 35 milyon TL’lik yatırımla inşa ettiği yeni hizmet binasının açılışı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

ESS Biyosidal Ana Sponsorluğunda Tekese 2022 şenliği başlıyor

Ana sponsorluğunu Ess Biyosidal’in yaptığı ve bulgoc tarafında her yıl organize edilen Bulgaristan göçmenleri için panayır tadında geçecek 2 günlük şenlik ve kamp başlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çatalca'yı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı'nı Çatalca'da geçirdi. Erdoğan bugün Çatalca Ulu Camii'nde Cuma namazı kıldı. Erdoğan daha sonra Çatalca Belediyesi'ni ziyaret etti. Erdoğan'a Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da eşlik etti.

TÜM HABERLER