© Esenyurt Haberleri

Deva Partisi İlçe Başkanı Kahriman ilk ziyareti HANEDER’e yaptı

Deva Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Esenyurt’ta bulunan kadın muhtarları ve merkezi Esenyurt’ta bulunan HANEDER’e ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Halis Kahriman’a, Deva Partisi Genel Merkez Kadın Politikaları Başkanlığı Bölge Koordinatörü Gazeteci – Yazar Sevda Durgun eşlik etti.

Esenyurt’ta ilk kadın derneği olan HANEDER’i ve yöneticilerini ziyaret eden Kahriman ve Durgun 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle özellikle HANEDER’i ziyaret etmek istediklerini ifade etti.

“Sizleri önemsediğimizi bilmenizi isterim”

Ziyarette konuşan Deva Partisi Esenyurt ilçe Başkanı Halis Kahriman; “Biz kadınların sadece 8 Mart’ta değil yılın 365 günü hatırlanmaları gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamıyla ilçemizde kurulan ilk kadın derneği olmanız ve yapmış olduğunuz faaliyetler noktasında takdir ettiğimiz sizlerin, gerek yönetiminizi gerek üyelerinizin gününü kutlamak istedik. Sizler gibi bir sivil toplum kuruluşlarını önemsediğimizi bilmenizi istiyoruz. Kadınları özellikle de Esenyurt’ta ki kadınları üretime kattığınız için ve bu özveriyi gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlkemiz kadının emeğinin güçlenmesidir”

Kahriman’ın konuşmasının ardından gerçekleştirdikleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren HANEDER Başkanı Hatice Özcan Uygun; “Öncelikle söylediklerin ve çalışmalarımızı takip ettiğiniz için sizlere yönetimim ve derneğimiz adına teşekkür ediyoruz. Bizler kadınların ülkemizde, dünyamızda ve ilçemizde üretime katılması için her zaman çaba sarf ettik ve etmeye devam edeceğiz. İlkemiz kadının emeğinin güçlenmesidir. Bu anlamıyla her geçen gün büyüyen bir kuruluşuz. Bizleri ziyaretiniz ve inceliğiniz için hem size hem de Sevda Durgun’a teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER