© Esenyurt Haberleri

Doğa Hospital'in kalitesi tescillendi

Sağlık Bakanlığının yaptığı denetimlerde Eseyurt’ta bulunan Doğa Hospital bölgenin en güvenilir ve iyi hizmet veren hastanelerinden biri olarak kabul gördü ve A kalite hastane seçildi.

Sağlık Bakanlığı hastanelerde ki denetimlerini sıklaştırdı. Bu çalışmalar kapsamında özellikle bölgemizde ki önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Doğa Hospital tüm denetimlerden başarıyla geçti.

Hastane Sağlık Bakanlığınca yapılan 2024 SKS denetiminde; Kurumsal Hizmetler, Hasta ve Çalışan Odaklı Hizmetler, Sağlık Hizmetleri, Destek Hizmetleri alanlarında 94.79 alarak bölgenin A kalite hastanesi seçildi.

KIRMIZI: KALİTEYİ VE GÜVENİ ÖNEMSİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Doğa Hospital Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Burak Kırmızı denetimlerden başarıyla geçmelerinin ve A kalite hastane olarak tescil edilmelerinin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirtirken, ‘Hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutarak; hastane hizmetlerini ve klinik tıp eğitiminin gerektirdiği hastane yapılanmasını ulusal ve uluslararası standartta sunmak, ekip çalışması ile sürekli gelişme ve iyileştirmeyi esas aldık. Sağlık Bakanlığı tarafından Hastanemizde yapılan kalite denetimi sonucunda Bir kez daha A PLAS HASTANE olduğumuzu gördük. Değerlendirme ekibinin çok kaliteli bir ekip olduğunu yaptıkları değerlendirmelerden fark ettik. Bir kez daha hastane yönetimimize, personellerimize, doktorlarımıza, Sağlık Bakanlığı çalışanlarına ve Esenyurt halkına gösterdikleri güvenden dolayı teşekkürü bir borç biliriz’ diyerek sağlık alanındaki çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

Resmen açıklandı: 39 ilaç daha geri ödeme listesine alındı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 30'u yerli üretim olmak üzere 39 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

Prof. Dr. Tevfik Özlü net konuştu: Maymun Çiçeği virüsü pandemiye dönecek mi?

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, maymun çiçeği hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, virüsün pandemiye dönüp dönmeyeceğine değindi.

Kanal Tedavisi

Her yıl milyonlarca kez uygulanan kanal tedavisi dişinizi çekilmekten kurtarabilir. Yüksek başarı oranı ile, kanal tedavisi, diş çürümesi veya travma gibi nedenlerle ciddi şekilde zarar görmüş bir dişi korumanın ve ağızda tutmanın en etkili yöntemlerinden biri olarak kabul edilir.

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi ameliyatı ile ilgili sorularınıza cevaplar veriyor.

Ortodontide Sık Sorulanlar

Dişlerinin görüntüsünden memnun olmayan, bununla birlikte kapanış ve çiğneme zorluğu çeken kişilerde, ortodonti tedavisi yapılabilir. Ortodontik tedavi, dişlerin ve diş etlerinin sağlıklı olduğu her durumda, her yaşta yapılabilir. Dişler sadece sabit tellerle değil, takıp çıkartılabilir şeffaf plaklarla da yapılabilir.

81 İlde uygulamaya geçiyor! Hastaneye gitmeye gerek kalmayacak

Sağlık Bakanlığı, raporlu ilaçlar konusunda önemli bir düzenlemeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

TÜM HABERLER