© Esenyurt Haberleri

Esenyurt Belediyesi Dem Partisi’nemi bırakıldı?

31 Mart yerel seçimleri öncesin CHP’de aday belirleme telaşı sürerken Esenyurt’un adayının netleşmemesi yeni bir iddiayı ortaya çıkardı.

Partilerin yerel seçimler için il ve ilçe adaylarını belirleme çalışmaları devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde süreç son sürat ilerlerken genel merkez aday belirleme toplantıları nedeniyle ziyaretçilere kapatıldı. İstanbul’un öne çıkan ilçeleri için adaylıklar netleşmezken bazı isimlerin ön plana çıktığı öğrenildi.

Mevcut başkanlar aday gösterilmeyecek mi?

Gazeteci Mehmet Mert, kişisel X hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi içinde yaşanan son gelişmeleri paylaştı. CHP’nin yakın zaman içerisinde 400 belediye başkan adayını daha açıklayacağını belirten Mert, bazı ilçelerde mevcut başkanların yerine farklı isimlerin aday gösterilebileceğini ifade etti. Mert, Esenyurt'tan  ise öne çıkan ismin Dem partisi kontenjanından CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Av. Zeynel Abidin Yener olduğunu öne sürdü.

Öte yandan DEM Parti’ye verildiği iddia edilen Esenyurt’ta CHP’nin adayı olarak CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Av. Zeynel Abidin Yener’in ismi ağırlık kazandı ileri sürüldü.

İlginizi Çekebilir

Anneler Günü Mesajları

Karşılıksız sevgileri ve fedakârlıklarıyla her zaman baş tacımız olan ve haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimiz başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun.

Trafikte yeni dönem.. Her şeye ceza yazamayacaklar!

Trafikte yeni dönem Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik değişikliği ile başlıyor. Fahri trafik müfettişleri her şeye ceza yazamayacaklar.

Esenyurt’ta aday olamadı Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde AKP’nin Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olan Metin Toprak, Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yenidoğan' şebekesine operasyon Esenyurt’ta sıçradı

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı..

İstanbul'da çöl tozundan en çok etkilenen ilçe belli oldu

Afrika'dan gelen çöl tozu megakent İstanbul'u da sardı. Bakanlık verilerine göre en çok etkilenen ilçeler belli oldu.

Emeklilere zam yapılıp yapılmayacağını bakan açıkladı

Emeklinin ara zam ya da seyyanen zam beklentisi suya düştü. Temmuzda masaya yatırılacağı açıklanmıştı ama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Işıkhan, emeklilere ara zam yapılmayacağını söyledi. Böylece emekli sadece enflasyon farkını alacak. Bahar geçecek, yaz geçecek emekli kışa "belki ara zam" alırız diye bekleyecek

TÜM HABERLER