© Esenyurt Haberleri

Esenyurt Yeniden Refah Partisi’nden Erzak Yardımı

Yeniden Refah Partisi Esenyurt Teşkilatı belirlenen ihtiyaç sahiplerinin adreslerini tek tek ziyaret ederek erzak kolilerini teslim etti.

Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçe Yönetimi ve partililerin katıldığı dağıtımda salgın koşullarına uygun olarak belirledikleri adresleri tek tek ziyaret edilerek hem erzak dağıtımı yapıldı hemde Ramazan ayı kutlandı.

“GÜZELLİĞE DAİR TÜM DUYGULARIN CANLANDIĞI DÖNEMDİR”

Erzak dağıtımı sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Selçuk Güneş; “Ramazan ayı şüphesiz Müslümanlar tarafından manevi iklimin zirveye ulaştığı önemli bir dönem olarak yaşanmaktadır. İyilik ve güzelliğe dair tüm duyguların canlandığı, kötülüğün ve sahibinin prangalara vurulduğu bir dönem olarak bilinmektedir Ramazan ayı Emir ve yasakları hatırlama, öfke ve kötülüğü kontrol altına alma, disipline etme ayıdır. Ramazan ayı İsraf ayı değildir. Ramazan ayı gerginlik, kutuplaştırma ve ayrıştırma ayı hiç değildir. Tam aksine insanların tefekkür ederek kendi iç dünyalarında neyi yanlış yaptığı ve doğruyu güzeli nasıl yapabileceğinin muhasebenin yapması gerektiği bir aydır. Bizler de Yeniden Refah Partisi Esenyurt ilçe Teşkilatı olarak bu mübarek günlerin hem feyzinden ve rahmetinden istifade etmek hem de bir nebzede olsa ihtiyaç sahiplerine ulaşmak maksadıyla yardım paketi hazırlamayı uygun gördük. İhtiyaç sahibi ailelerimizin belirlenen adreslerine tek tek giderek erzak kolimizi teslim ettik, Ramazan-ı Şeriflerini kutladık” dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER