© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta acı manzara: Sürücü kaçtı, motosikletli öldü!

Esenyurt'ta motosikletle işe giden Bayram Örs (44) kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kazanın ardından iddiaya göre kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçtı. Örs'ün cenazesi Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı... 

Feci kaza, saat 07.30 sıralarında Koza Mahallesi mevkiinde TEM Yanyol'da meydana geldi. 44 yaşındaki Bayram Örs, Yangın söndürme sistemleri üzerine hizmet veren bir firmada çalışıyordu. İddiaya göre, 34 HAY 136 plakalı motosikletiyle işe giden Örs'e, Evren Oto Sanayi Sitesi mevkiinde kimliği ve plakası henüz bilinmeyen bir kamyonet çarpıp kaçtı. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Örs'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Örs'ün iş yerine yaklaşık100 metre meydana geldiği öğrenilen kaza nedeniyle yan yolda trafik yoğunluğu oluştu. 

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kısa süreliğine trafiğe kapalı kalan yol, motosikletin olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden Örs'ün cenazesi Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı... 

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta 32 katlı sitede korkutan yangın

Esenyurt'ta 32 katlı sitenin girişinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Esenyurt’ta bir turist kaldığı otelde ölü bulundu

Esenyurt’ta Fransız turist kaldığı otelde ölü bulundu. Emniyet güçleri turistin ölüm nedenini araştırıyor.

GençFest’te dereceye giren gençler ödüllerini Başkan Özer’den aldı

Esenyurt 2. Gençlik Festivali GençFest’te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşandı. Festivalin son gününde dereceye giren sporcular ödüllerine kavuşurken, sahne alan Sakiler grubu şarkılarıyla zafer coşkusunu tüm ilçeye yaydı.

Esenyurt’ta bıçaklı saldırgan dehşeti: 1’i polis 2 kişi yaralandı

Esenyurt’ta polisin asayiş uygulamaları sırasında durdurulan 45 yaşındaki Mahir A. isimli şüpheli önce bir yurttaşı ardından ise olaya müdahale eden polis memurunu bıçakla yaraladı. Şüphelinin polisten kaçmaya çalıştığı o anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajları

26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zafer Bayramı yurtta çeşitli törenler ve etkinliklerle kutlanacak. Bu noktada; 30 Ağustos mesajları ve sözleri paylaşımları da şimdiden başladı. Türkiye Cumhuriyeti tarihi açısından büyük önem arz eden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları anlamlı, özel ve farklı seçeneklerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Esenyurt'ta eski kız arkadaşı tehdit ederek dairesini yaktı!

Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde 38 katlı sitenin 12. katındaki dairede çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü. Ekipler yangının kundaklama nedeniyle çıktığını tespit etti.

TÜM HABERLER