© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta bir kişi çocuklardan para istedi, feci şekilde dayak yedi

Esenyurt’ta yoldan geçen çocuklardan para isteyen bir şahıs, çocukların yakınları tarafından linç edildi. Yere düşen adamı yerde kafasını tekmeleyen şahıslar kameralara yansıdı.

Olay, Esenyurt İstiklal Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre bir şahısın, yolda gördüğü çocukları durdurup para istedi. Durumu gören çocukların yakınları, şahsa tepki gösterdi. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Çocukların yakını olduğu öğrenilen iki kişi, şahsı sokak ortasında dakikalarca dövdü. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kurtarılan şahıs ise baygın bir şekilde yerde yattı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yerde baygın yatan şahsı olay yerinde ilk müdahalenin ardından ambülansla hastaneye kaldırdı. Yaşanan linç anları ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta FSM’den Akıllı Turnike Dönemi: Lisede Güvenlik ve Takip Dijitalleşti

Esenyurt’ta bir lisede yaklaşık altı yıl önce hayata geçirilen kartlı ve kameralı turnike sistemi, öğrenci güvenliğinde örnek bir uygulama olarak öne çıkıyor. Okula giriş ve çıkış yapan öğrencilerin anlık fotoğrafları ile saat bilgileri, velilerin cep telefonlarına doğrudan iletilirken; sistem aynı zamanda devamsızlık takibini de kolaylaştırıyor.

Esenyurt’ta Aranan İki Şahıs Yakalandı: Toplamda 56 Yıla Yakın Hapis Cezası Bulunuyordu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Esenyurt’ta dikkat çeken bir operasyon gerçekleştirildi.

Esenyurt ve 4 ilçede Sahte altın çetesine operasyon

İstanbul’da sahte altın üretip piyasaya süren şebekeye operasyon düzenlendi. Kuyumcu ve döviz bürolarını dolandırarak haksız kazanç eden örgüt lideri Yüksel Atabay’ın tutuklandığı soruşturmada 8 şüpheli gözaltına alındı.

Saadet Partisi Esenyurt Kadın Kolları’ndan Okullardaki Saldırılara Sert Tepki

Saadet Partisi Esenyurt Kadın Kolları, bugün Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda düzenledikleri basın açıklamasıyla, son günlerde okullarda yaşanan silahlı saldırılara tepki gösterdi. Açıklamada, yaşanan olayların yalnızca bir güvenlik sorunu değil, toplumsal bir çöküşün yansıması olduğu vurgulandı.

Esenyurt'ta 15 yaşındaki çocuk arkadaşı tarafından muştayla öldüresiye dövüldü!

Esenyurt’ta 15 yaşındaki Bünyamin B., aynı yaştaki arkadaşına "Bana şaka yapma" dediği için muştalı saldırıya uğradı. Gözünü kaybetme riski bulunan Bünyamin B.’nin tedavisi hastanede devam ederken, çene ve elmacık kemiklerinin de kırıldığı, kulağından alınan kıkırdak ile ameliyat edildiği öğrenildi.

ABD’nin kara listesine, Esenyurt'taki tekstil devide girdi!

Türkiye’nin tekstil merkezlerinden Esenyurt’ta faaliyet gösteren bir firma, pamuk sevkiyatı yaptığı gerekçesiyle ABD’nin yaptırım radarına girdi. ABD Hazine Bakanlığı, basit bir tekstil hammaddesi olarak bilinen ürünlerin İran’ın balistik füze programında kullanıldığını öne sürüyor.

TÜM HABERLER