© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta kazalara neden olan o kavşak güvenli hale getiriliyor

Esenyurt’ta trafiğin yoğun olduğu noktalarda güvenli trafik akışı için çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda ilçenin önemli sanayi noktalarını birbirine bağlayan Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan kavşakta ‘Geometrik Düzenleme ve Sinyalizasyon’ çalışmaları başlatıldı. Kısa sürede tamamlanacak çalışmalar sonunda söz konusu yolda trafik akışı daha sağlıklı hale getirilecek. 

Esenyurt’ta yol bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde bulunan kavşakta geometrik düzenleme ve sinyalizasyon çalışmaları başlatıldı. İlçenin iki önemli noktası olan Akçaburgaz sanayi bölgesi ile Kıraç bölgesini birbirine bağlayan kavşakta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile ortak bir çalışma başlatıldı. 1587. Sokak ile 1618. Sokak’ın geçiş noktasında bulunan kavşakta yapılan gerekli alt yapı çalışmalarının ardından sinyal direkleri takılarak refüj çalışmaları yapılacak. Kısa sürede tamamlanması öngörülen çalışma ile söz konusu kavşakta trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi hedefleniyor. Yolların güvenliği noktasında vatandaşlardan gelen öneri ve şikâyetleri de gündemlerine alan belediye yetkilileri çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti. 

“Esenyurt’ta Güvenli Yollar İçin Çalışıyoruz” 

Kavşakta yolu daha güvenli hale getirmek için gerekli çalışmaları tamamladıklarını belirten Esenyurt Belediyesi Ulaştırma Mühendisi Doğancan Aktaş şöyle konuştu: “Selahattin Eyyubi Mahallesi 1587. Sokak ile 1618. Sokak kesiminde bulunmaktayız. Akçaburgaz sanayi bölgesi ile Kıraç bölgesi arasında bağlantıyı sağlayan bu yolların açılmasıyla birlikte bulunmuş olduğumuz kesim Esenyurtlular için önemli bir uğrak noktasına dönüştü. Biz de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak bu kavşakta bir sinyalize projesi üzerine çalıştık. Ekipler sahada ve projenin uygulamasını yapıyorlar. Sinyal direkleri için gerekli beton blokların yerleştirmesi yapılıyor. Proje tamamlandığında bu yolu artık trafik ışıklı, sinyalli olarak Esenyurtluların kullanımına sunacağız. Kavşağı Esenyurtlular için daha güvenli ve daha konforlu bir hale getirmiş olacağız.” 

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta 32 katlı sitede korkutan yangın

Esenyurt'ta 32 katlı sitenin girişinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Esenyurt’ta bir turist kaldığı otelde ölü bulundu

Esenyurt’ta Fransız turist kaldığı otelde ölü bulundu. Emniyet güçleri turistin ölüm nedenini araştırıyor.

GençFest’te dereceye giren gençler ödüllerini Başkan Özer’den aldı

Esenyurt 2. Gençlik Festivali GençFest’te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşandı. Festivalin son gününde dereceye giren sporcular ödüllerine kavuşurken, sahne alan Sakiler grubu şarkılarıyla zafer coşkusunu tüm ilçeye yaydı.

Esenyurt’ta bıçaklı saldırgan dehşeti: 1’i polis 2 kişi yaralandı

Esenyurt’ta polisin asayiş uygulamaları sırasında durdurulan 45 yaşındaki Mahir A. isimli şüpheli önce bir yurttaşı ardından ise olaya müdahale eden polis memurunu bıçakla yaraladı. Şüphelinin polisten kaçmaya çalıştığı o anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajları

26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zafer Bayramı yurtta çeşitli törenler ve etkinliklerle kutlanacak. Bu noktada; 30 Ağustos mesajları ve sözleri paylaşımları da şimdiden başladı. Türkiye Cumhuriyeti tarihi açısından büyük önem arz eden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları anlamlı, özel ve farklı seçeneklerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Esenyurt'ta eski kız arkadaşı tehdit ederek dairesini yaktı!

Esenyurt'ta geçtiğimiz günlerde 38 katlı sitenin 12. katındaki dairede çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü. Ekipler yangının kundaklama nedeniyle çıktığını tespit etti.

TÜM HABERLER