© Esenyurt Haberleri

Gazeteci Güner'e tehdit!

İBB'de, Ekrem İmamoğlu dönemi öncesinde, CHP'liler başta olmak üzere AK Parti'li olmayanlara ettikleri küfür ve savurdukları tehditlerle ünlenen ve İmamoğlu döneminde de 'el üstünde' tutulan, İBB'deki üst düzey isimleri ifşa etmesiyle tanınan gazeteci Cihan Güner tehditlere maruz kaldı.

Gazeteci Cihan Güner uzun süredir, AK Parti döneminde İBB'de 'partizanca' tutum sergileyenleri mercek altına almıştı. Güner, birçok ismi ifşa etmişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakeret vari ifadeler kullanan AKİT TV'nin bazı yorumcularının İBB'de müdürlük seviyesinde bulunduğunu ortaya çıkaran gazeteci Güner, tehditler aldığını açıkladı.

"İBB'de işini yapmak yerine ona-buna hakaret eden ve halen itibar gören asalak sürüsüne işaret edince, türlü tehditlere ve beddualara maruz kalıyorum" diyen Güner; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, İBB Sözcüsü Murat Ongun'a, ve İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'a seslendi.

"UMARIM GEREĞİNİ YAPARLAR"

Güner, "Umarım Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Mahir Polat gibi arkadaşlar da sağır taklidini bırakıp gereğini yaparlar." ifadelerini kullandı.

Kendisine sosyal medyadan gelen tehdit mesajını ifşa eden Güner, gazetedogan muhabirine kısa bir açıklama yaptı.

"HARAMZADELER RAHATSIZ"

Güner kimseden korkmadığını, halkın gazetecisi olduğunu belirterek, "Gerçekleri ortaya çıkarmaya devam edeceğim. Kimse beni korkutamaz. Bir adım geri atmayacağım. Daha yeni başlıyoruz. Benden kim rahatsız olur? Haram yiyenler, haramzadeler, oturdukları koltuklara liyakatla gelmeyenler rahatsız olur" dedi.

Twitter hesabından Güner daha sonra, "Tarikat ve cemaat yurtlarında çocuklara tecavüz edenler, gözümüzden bile sakındığımız, koruduğumuz, ellerine teslim etmediğimiz çocukların da ölmesi için dua ediyor. Ama bilin ki, hesabı mahşere bırakmayacağız. Bu dünyada hesaplaşacağız sizinle. Pislik ve adisiniz!" açıklamasını yaptı.

İlginizi Çekebilir

Yenidoğan' şebekesine operasyon Esenyurt’ta sıçradı

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı..

İstanbul'da çöl tozundan en çok etkilenen ilçe belli oldu

Afrika'dan gelen çöl tozu megakent İstanbul'u da sardı. Bakanlık verilerine göre en çok etkilenen ilçeler belli oldu.

Emeklilere zam yapılıp yapılmayacağını bakan açıkladı

Emeklinin ara zam ya da seyyanen zam beklentisi suya düştü. Temmuzda masaya yatırılacağı açıklanmıştı ama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Işıkhan, emeklilere ara zam yapılmayacağını söyledi. Böylece emekli sadece enflasyon farkını alacak. Bahar geçecek, yaz geçecek emekli kışa "belki ara zam" alırız diye bekleyecek

YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), 31 Mart'taki yerel seçim sonuçlarına itiraz mesaisi sürüyor. Kurul; Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini reddetti.

Ramazan Bayramı mesajları

Bayramı bayram yapan birlikte olmaktır. Mutluluğu, sevgiyi birlikte paylaşmaktır. Her bayram aynı heyecanla beklenir, aynı sevinçle yaşanır. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramlar da var elbet. Ne kadar uzak olsak da kalbimiz hep onların yanında olur. Bayramınızı Kutluyoruz..

Sigaraya Dev zam!

Sigara fiyatlarına bir zam daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, yapılan zammı sosyal medya hesabından duyururken, en ucuz sigaranın 58 TL olması bekleniyor.

TÜM HABERLER