© Esenyurt Haberleri

Hasan Kara sevenlerini Korkuttu

Esenyurt’un tanınmış siması iş insanı aynı zamana siyasetçisi Hasan Kara, kalp krizi geçirdi.

Dün gece sabaha karşı aniden fenalaşan Kara, hastaneye kaldırıldı. Sevenlerini korkutan Hasan Kara damarlarındaki tıkanıklık sonucu kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Yapılan müdahale sonucu anjiyo olan Kara durumun iyi olduğu bilgisi alındı. Bizde Esenyurt’un ağabeyi olan Hasan Kara’ya geçmiş olsun diyor. Biran önce aramıza sağ salim dönmesini bekliyoruz.

SEVENLERİ KARA'YI YALNIZ BIRAKMADI

Kara'nın Hastalandığını duyan başta Esenyurt Ak Parti Belediye Başkan adayı Hamit Öncü olmak üzere, sevenleri, dostları hastaneye giderek kendisini ve alesini yalnız bırakmadılar. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla iyi dilekler de bulundular.

 

 

İlginizi Çekebilir

Resmen açıklandı: 39 ilaç daha geri ödeme listesine alındı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 30'u yerli üretim olmak üzere 39 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

Prof. Dr. Tevfik Özlü net konuştu: Maymun Çiçeği virüsü pandemiye dönecek mi?

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, maymun çiçeği hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, virüsün pandemiye dönüp dönmeyeceğine değindi.

Kanal Tedavisi

Her yıl milyonlarca kez uygulanan kanal tedavisi dişinizi çekilmekten kurtarabilir. Yüksek başarı oranı ile, kanal tedavisi, diş çürümesi veya travma gibi nedenlerle ciddi şekilde zarar görmüş bir dişi korumanın ve ağızda tutmanın en etkili yöntemlerinden biri olarak kabul edilir.

Doğa Hospital'in kalitesi tescillendi

Sağlık Bakanlığının yaptığı denetimlerde Eseyurt’ta bulunan Doğa Hospital bölgenin en güvenilir ve iyi hizmet veren hastanelerinden biri olarak kabul gördü ve A kalite hastane seçildi.

Safra kesesi ameliyatı olmalı mıyım?

Bu makalemizde Genel Cerrah Doç. Dr. Didem Öncel Yakar Safra kesesi taşları ve safra kesesi ameliyatı ile ilgili sorularınıza cevaplar veriyor.

Ortodontide Sık Sorulanlar

Dişlerinin görüntüsünden memnun olmayan, bununla birlikte kapanış ve çiğneme zorluğu çeken kişilerde, ortodonti tedavisi yapılabilir. Ortodontik tedavi, dişlerin ve diş etlerinin sağlıklı olduğu her durumda, her yaşta yapılabilir. Dişler sadece sabit tellerle değil, takıp çıkartılabilir şeffaf plaklarla da yapılabilir.

TÜM HABERLER