© Esenyurt Haberleri

İstanbul'da 3 ilçede 17 saatlik su kesintisi, bu ilçeler dikkat

İSKİ, Büyükçekmece Arıtma Tesisleri - Mimarsinan su dağıtım hattında gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle 9 Mart Salı günü 22.00 ile 10 Mart Çarşamba günü 15.00 saatleri arasında Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri'de 17 saatlik kesinti su kesintisi olacağını duyurdu.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Büyükçekmece Arıtma Tesisleri - Mimarsinan su dağıtım hattında gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle; 9 Mart Salı günü 22.00 ile 10 Mart Çarşamba günü 15.00 saatleri arasında Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri ilçelerinde su kesintisi olacağını duyurdu.

17 SAAT SU ALAMAYACAK BÖLGELER!

17 saatlik kesinti kapsamında su alamayacak bölgeler ise şöyle: "Büyükçekmece ilçesi: Mimarsinan, Muratçeşme, Türkoba, Mimaroba, Sinanoba, Ekinoba, Ulus, Hürriyet, Ahmediye, Güzelce, Bahçelievler, Yenimahalle, Kumburgaz, Kamiloba ve Celaliye Mahalleleri.

Çatalca ilçesi: Çakıl, Ovayenice, Elbasan, Ferhatpaşa, Kaleiçi ve Muratbey Mahalleleri.

Silivri ilçesi: Yenimahalle, Cumhuriyet, Mimarsinan, Selimpaşa ve Semizkumlar Mahalleleri ile Çanta Mahallesi'nin üst kotları."

İlginizi Çekebilir

Çatalca’da eşini öldüren zanlı suç makinesi çıktı

Çatalca’da tartıştığı eşi Asya Can’ı silahla vurarak öldüren Bahattin Can’ın sosyal medya hesabından "Ölümlü dünyada ölümsüz gibi sağa sola zıplamayın, ayağınız kayar düşersiniz. Kanayan sadece diziniz olmaz" yazarak fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.

Damat Çatalca İlçe Milli eğitim Müdürü oldu

Esenyurt’ta Halk Eğitim Müdürü olduğu günden beri birçok başarılı projelere imza atan İbrahim Hakkı Damat, İlçe Milli Eğitim müdürü oldu.

Çatalca’da doktorun 4 kız çocuğunu taciz ettiği iddiası ile çalkalanıyor

1. No'lu Sağlık Ocağı’na giden 12 yaşındaki kız çocuğu, doktorun kendisini taciz ettiğini söyledi. Karakola giden aile, doktorun 4 çocuğu da istismar ettiğini öğrendi. Doktor cezaevine gönderildi.

İSKİ’nin Çatalca hizmet binası açıldı

İSKİ’nin Çatalca’da 35 milyon TL’lik yatırımla inşa ettiği yeni hizmet binasının açılışı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

ESS Biyosidal Ana Sponsorluğunda Tekese 2022 şenliği başlıyor

Ana sponsorluğunu Ess Biyosidal’in yaptığı ve bulgoc tarafında her yıl organize edilen Bulgaristan göçmenleri için panayır tadında geçecek 2 günlük şenlik ve kamp başlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çatalca'yı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı'nı Çatalca'da geçirdi. Erdoğan bugün Çatalca Ulu Camii'nde Cuma namazı kıldı. Erdoğan daha sonra Çatalca Belediyesi'ni ziyaret etti. Erdoğan'a Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da eşlik etti.

TÜM HABERLER