© Esenyurt Haberleri

İşte 31 Mart’ta İBB Adaylarının Esenyurt’ta aldığı Oy Oranları

31 Mart Yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde İşte Ak Parti ve CHP adayının aldığı oy oranları..

31 Mart Yerel seçimlerinde 556.619 seçmen sayısına sahip olan Esenyurt, İBB seçimine giren Ak Parti adayı Binali Yıldırım, %45,51 198.864 Oy ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu, ise %52,66 230.121 Esenyurt’tan Oy almıştı.

Gözler şimdi 23 Haziran seçimlerinde

23 Haziran saat 17:00 itibari ile oy verme işlemlerinin sona ermesi ile sandıklar kapandı. Sandık sayımlarının başlamasıyla birlikte YSK'nın seçim verilerinin açıklanması yasağının kaldırılması sonrası, açıklanacak sonuçla  İBB'nin yeni belediye başkanının kim olacağı merakla bekleniliyor.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta 2 kişi silahlı saldırıya uğradı!

Esenyurt'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta bina önüne çöp bırakılmasından bıkan apartman sakinleri, pankart asarak tepki gösterdi

Esenyurt’ta apartmanlarının önüne mahalleli tarafından devamlı çöp bırakılmasından bıkan bina sakinleri, ‘İnsan olun. Çöp atmayın. Çöplük 200 metre ileride’ yazılı büyük bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

Togay Çoban, İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı

AK Parti Esenyurt Grup Başkanvekili Togay Çoban, sosyal medya hesabında İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı.

Esenyurt’ta kaza sonrasında ortalık boks ringine döndü

Esenyurt’ta bir motosikletli ile otomobil sürücüsü birbirlerini görerek frene bassa da kazadan kurtulamadı. Olay sonrasında başlayan tartışma kavgaya dönerken, otomobil sürücüsü kask takan motosikletliyi yumruklamaya başladı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Başkan Özer, koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz’e devretti.

Esenyurt’ta kayan kamyon, 11 araca çarpıp pide dükkanına girdi

Esenyurt’ta park halindeyken yokuş aşağı kayan kamyon, 11 araca çarptıktan sonra pide dükkanına girdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER