© Esenyurt Haberleri

Koray Avcı'dan Esenyurt'ta unutulmaz konser

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıl dönümü, Esenyurt’ta büyük bir coşkuyla kutlandı. İki gün boyunca süren etkinliklerin son gününde sahne alan Koray Avcı’nın şarkılarına binlerce Esenyurtlu hep bir ağızdan eşlik etti.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla Esenyurt’ta birbirinden renkli etkinlikler düzenlendi. İki gün boyunca süren etkinliklerin son gününde Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan Koray Avcı Esenyurtlulara unutulmaz anlar yaşattı. Sahnede konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Avcı’yı her zaman severek dinlediğini belirterek şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun. Biz o kadar güçlüyüz ki... Dünyanın en güzel coğrafyasında yaşıyoruz. Her türden müzik var. Önemli olan renklerimizle, tercihlerimizle, kimliklerimizle, inançlarımızla kardeşçe yaşamak. Hiçbir güç, ellerimizi birbirinden ayıramaz. Hiçbir gürültü bu güzel coğrafyanın oluşturduğu tınıları baskılayacak güçte değil. Yeter ki birbirimiz sevelim, sayalım. Esenyurtlu olduğum için çok mutluyum. İyi ki Esenyurtluyuz.”

“Umarım hep birlikte 365 gün kutlarız”

Sahnede birlik ve beraberlik vurgusu yapan Avcı, “İster sağcı olun, ister solcu. İster Alevi olun, ister Sünni. İster Kürt olun, ister Türk olun, ister Arap olun, ister Çerkes olun.İster kapalı olun, ister açık… Bu gece sıfatlarınız cebinizde kalsın. Madem soframıza oturdunuz. İnsanlığınız kâfi. Yan yana, omuz omuza tam bir Cumhuriyet Bayramı olsun. Herkes birbirine sahip çıksın. Umarım hep birlikte 365 gün kutlarız” dedi.

Biz Esenler’den misafir olarak geldik”

Esenlerden etkinliğe katılan Güngör Güven, “Çok güzel geçti. Biz Esenler’den misafir olarak geldik. Esenyurt için çok güzel bir şey. Bizim oralarda böyle etkinlikler yok. Olsa da haberimiz olmuyor. Keşke bu tür etkinlikler her tarafa yayılsa” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER