© Esenyurt Haberleri

Kredi alacaklar dikkat, İşte güncel kredi faiz oranları

Merkez Bankası faiz kararı için geçtiğimiz Perşembe günü yapıldı. Bankanın politika faiz oranını yüzde 25'e artırması sonrası bankaların yeni kredi faiz oranları ise merak konusu oldu. Peki, hangi banka ne kadar kredi veriyor?

Kredi faiz oranları 24 Ağustos 2023 Perşembe günü açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası belli oldu. Bilindiği üzere, Hafize Gaye Erkan yönetimindeki PPK, yeni üyeleriyle gerçekleştirdiği ilk toplantıda politika faizi olan 1 hafta vadeli repo faizi oranını 500 baz puan yükseltti. Böylece faiz oranı yüzde 25 seviyesine çıktı. Kredi faiz oranları internette araştırılıyor. İşte, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Akbank kredi faiz oranları...

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI

Tüketici kredisi: 2,69

Taşıt kredisi: 2,54

Konut kredisi: 2,19

HALKBANK FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 2,89

Taşıt kredisi: 2,69

Konut kredisi: 2,19

AKBANK FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 2,94-3,04

Taşıt kredisi: 4,89

Konut kredisi: 2,99

TÜRKİYE İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 2,95-3,35

Taşıt kredisi: 3,49

Konut kredisi: 2,85

YAPI KREDİ BANKASI FAİZ ORANLARI

Bireysel ihtiyaç kredisi: 4,23

Konut kredisi: 3,19

Taşıt kredisi: 5,70

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI

İ htiyaç kredisi: 1,99

Standart konut kredisi: 3,21

Taşıt kredisi: 4,14

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 2,19

İhtiyaç kredisi: 2.69

Taşıt kredisi: 2.54

DENİZBANK FAİZ ORANLARI

Mortgage kredisi: 3.29

Taşıt kredisi: 4.49

İhtiyaç kredisi: 2,89

İlginizi Çekebilir

7 banka artık tek ATM'den hizmet verecek! İşlem ücreti yok..

Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT Bank işbirliğine gitti. Türkiye'nin ATM Merkezi'ni hayata geçiren 7 kamu bankası, bundan böyle tek ATM'den hizmet verecek. İlk etapta 5 bin 600, yakın tarihte 19 bin TAM ATM uygulamaya girecek. Ortak ATM'den yapılan işlemlerde işlem ücreti alınmayacak.

Tavuğa 5 ayda yüzde 200 zam! İstanbul kanatsız kaldı

Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle hafta sonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son günlerinde kasap ve marketlerde tavuk kanat bulunamadı.

Asgari ücrete ara zamda hayaller suya düşerken milletvekillerinin alacağı zam belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapattı. Temmuzda emekliler ve memurlar için zam mesaisi başladı. Milletvekillerinin de alacağı zam oranı şekillenmeye başladı.

Şok marketin tamamı satıldı..

ŞOK Market, "İstegelsin" markasıyla bilinen Future Teknoloji Ticaret'in hisselerini almak için sözleşmeyi imzaladı. ŞOK tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yeni açıklama yapıldı.

Bakan'dan asgari ücrete ara zam açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Temmuz ayında asgari ücrete ara zam gündemimizde yok” açıklamasını yaptı.

Bu faize kim ev alabilir? 3 milyon liralık konut kredisine 11 milyon lira faiz

Kredi ile ev almak artık imkansızlaştı. Yükselen faiz oranları nedeniyle aylık ödemelerin 91 bin TL’yi aştı. Geri ödemeler ise 11 milyon TL’yi buldu.

TÜM HABERLER