Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu
GÜNDEMCumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium'da Şoför Esnafı ile iftar Programı’nda konuştu.
Erdoğan konuşmasında, "Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzda paylaşmak istiyorum" dedi.
Ramazan Bayramı tatiline ilişkin de bilgi veren Erdoğan, şunları kaydetti:
"Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Böylece salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik. Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz. Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor ve 1,5 günlük idari izin kararımızın hayırlı olmasını diliyorum."
İlginizi Çekebilir
Valilik Duyurdu! Ataşehir Belediyesi'nde seçimin tarihi belli oldu
İstanbul Valiliği, Ataşehir Belediyesi'nde belediye başkan vekili seçiminin perşembe günü yapılacağını açıkladı.
Saadet Partisi'nden gazete merkezimize ziyaret
Saadet Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya, Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Aygün ve gazeteci Erdal Karasansar, Kent Haber Gazetesi ofisinde düzenlenen öğlen yemeğinde ağırlandı.
Motokuryelere Ceza Kapıda: 30 Günlük Süre Başladı!
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, yüz binlerce esnaf kurye için sicil tescili sürecini yürürlüğe aldı. 30 gün içinde kayıt yaptırmayan motokuryeler, iş yerinin kapatılması ve para cezası yaptırımlarıyla karşı karşıya kalacak.
Sakın Sarı sitelerde sahte emlak ilan tuzağına kanmayın!
Beylikdüzü ve Esenyurt'ta ev fiyatları döviz ve inşaat maliyetlerinin çok çok altında. Bu ilanlara inanan vatandaşlar, emlakçıyı aradıklarında ise ya dolandırılıyor ya da eli boş dönüyor. Peki bu ilanların perde arkasında ne var...
MHP İstanbul il ve ilçe teşkilatlarını feshetti
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin İstanbul İl Teşkilatı ve 39 ilçe teşkilatını feshettiklerini duyurdu.
İBB davasında 18 kişiye tahliye kararı
107'si tutuklu, 5'i müşteki sanık olmak üzere 407 sanığın yargılandığı İBB davasında 18 kişi için tahliye kararı verildi.