© Esenyurt Haberleri

Suat Işıklı geleneği bozmadı, Yine sporcunun yanında oldu

Ardahan'da örnek işadamı olarak gösterilen Bilişim uzmanı M. Suat Işıklı, Spor'a ve sporculara destek vermeye devam ediyor.

Ankara’da düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Sampiyonasın da Ardahan rüzgarı esti. Bir çok sporcu ile aynı şartlara ve imkânlara sahip olamayan Ardahanlı sporcuların başarısı Ankara’da büyük ses getirdi. 

EMRAH OKÇU TÜRKİYE 1.Sİ OLDU

Deniz Center Sponsorluğunda, 25- 29 Nisan’da Ankara’da  düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında Ardahanlı bilek sporcuları Emrah Okçu büyük erkek kategorisinde Türkiye şampiyonu, Aybüke Yıldız genç bayanlar Türkiye 3. sü, erkekler 23 yaş altı gençlerde Kadir Aşma Türkiye 3. sü,  Arda Yıldız 18 yaş altı erkeklerde Türkiye 4. sü olmuştur. Bu şekille Ardahan’a 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya olmak kaydıyla toplamda 4 madalya getirerek, 17 Haziranda 3 sporcumuzla Moldova’da gerçekleşecek Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Deniz Center şirketinin sahibini Bilişim Uzmanı Mehmet Suat Işıklı “Spora vereceğimiz mana, gençliğe vereceğimiz mananın öz kardeşidir. Gençlerimizin güzel bir organizasyona katılabilmeleri, yeni ufuklara yelken açmaları ve özgüven kazanmalarının önünü açan sportif faaliyetleri çok önemsiyorum. Elimizden geldiği kadar destek sağlayıp yanlarında olduğumuzu göstermeye çalışacağız. Bilek Güreşi il Temsilcisi Özü Gürbüz Yıldız vede takımına başarılar dilerim. Bizleri çok güzel ağırlayan Kadim Yılmaz beye ve Lezzet-i Kür ekibine çok teşekkür ederim.” dedi.

İlginizi Çekebilir

ARSİAD ve AGC heyeti İstanbul Valisini ziyaret etti

Güçlü bir Ardahan Lobisi' parolasıyla iki dönem başkanlığı yaptığı İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu başkanlığı döneminde ortaya koyduğu çalışma ve çabalarla Ardahan'ı ülkenin en büyük kenti İstanbul'da tanıtmaya çalışan, KAI, KAISİAD gibi çanta, tabela STK'larının gölgesinde ismi kalan Ardahan adını öne çıkarmaya çalışan ve Ardahanlıların ülkenin yanı sıra dünyanın en büyük kenti metropolünde siyasal, sosyal, kültürel olarak verdikleri mücadelelerine katkı sunmaya çalışan Gazeteci Fakir Yılmaz ve ARSİAD ile AGC heyetinden önemli bir ziyaret daha geldi.

Ardahan'da musluklardan çamur akıyor

Ardahan´da kent merkezinde musluklardan akan çamurlu su vatandaşları isyan ettirirken, belediyenin duyarsız kalması ise tepkilere neden oldu.

Ardahan’ın sorunlarına yapay zeka çözüm önerisi sunacak

Ardahan Konfederasyonu ARDAKON Genel Başkanı Sami Atıcı’nın girişimleriyle kalkınma alanında bir olacak olan yapay zeka ile sorunların çözümleri bulunacak. Yenilikçi Çözümlerle Ardahan’ın Geleceğine Işık Tutan Yapay Zeka Destekli Araştırma ARDAKON Genel Başkanı Atıcı’nın yönlendirmesiyle hazırlandı.

Ardahan’da bir hemşire darp edildi!

Geçtiğimiz günlerde Ardahan’da apart işletmeciliği yaptıkları iddia edilen iki kişi Devlet Hastanesi’nde görevli bir hemşireyi apart içinde darp ettikleri ileri sürüldü.

Vekil Kaan Koç, Ardahan'a yatırım getirmeye devam ediyor

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti.

Gazeteci Fakir Yılmaz ARDAFED’e Tekrar aday mı oluyor?

Önceki Dönem Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı aynı zamanda Gazeteci Fakir Yılmaz, yaklaşan kongrede aday olup olmayacağı merak konusu oldu.

TÜM HABERLER