© Esenyurt Haberleri

Süper Lig’de son haftaları Flashscore farkı ile takip edin!

Spor Toto Süper Lig’de son haftalara girilirken, alınan sürpriz sonuçlar ile şampiyonluk yarışı birdenbire kızıştı. Beşiktaş’ın gerilerden gelerek yarışa ortak olmasını, Fenerbahçe ile Galatasaray’ın ardı ardına aldığı sürpriz sonuçlarıdüşününce, kalan maçların da büyük sürprizlere gebe olduğunu tahmin etmek zor değil.

Bir yandan kendi takımının maçlarını takip ederken bir yandan da rakiplerinin maçlarından gözlerini ayıramayan taraftarların yardımına ise canlı skor ve maç sonucu uygulamaları koşuyor. Özellikle de naklen yayın ücretlerinin cep yaktığı günümüzde ücretsiz olarak hizmet veren bu site ve uygulamalardan maçlar hakkındaki her türlü ayrıntıyı takip etmek mümkün.

Türkiye’de canlı skor dendiğinde akla gelen ilk sitelerden birisi olan ve 2006 yılından bu yana (o zamanlar bilinen adıyla CanlıSkor.com) Türkiye’de hizmet veren Flashscore, her geçen gün daha da zenginleştirdiği özellikleri ile Süper Lig maçlarını takip etmek için en iyi mecralardan birisi olarak ön plana çıkıyor.

Flashscore tarafından sunulan yeni özelliklerden birisi olan oyuncu reytingleriile oyuncuların maç içerisinde nasıl bir performans gösterdiğini tek bakışta görebilirsiniz:

Oyuncuların reytingleri, Flashscore veri ekibi tarafından oyuncuların topla buluşması, oyunda kaldıkları süre, çektikleri şut, gördükleri kartlar gibi birçok faktöre göre hesaplanıyor. Şu anda sadece web sitesinde bulunan oyuncu reytinglerinin kısa süre içerisinde uygulamalarda da sunulması bekleniyor.

Oyuncu reytinglerinin yanı sıra, tüm maçlardan canlı istatistikler, devam eden maçların skorlarının puan durumuna yapacağı etkiyi kolayca görmenize yardımcı olacak canlı puan durumu, canlı yayınla aynı anda güncellenen Süper Lig canlı skor akışı, oyuncu istatistikleri ve önemli tüm maçların canlı anlatımı ile Flashscore, Süper Lig 2022-2023 sezonunun kalan maçlarında ve yeni sezonda en büyük yardımcınız ve bir numaralı başvuru kaynağınız olacak.

Futbolun yanı sıra 30’dan fazla spor dalında en güncel bilgilere ulaşabileceğiniz Flashscore web sitesinin yanı sıra, kullanım kolaylığı ile kullanıcıların beğenisini kazanan Flashscore uygulamasınıAndroid, iOS ve Huawei telefonlarda kullanabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

 

İlginizi Çekebilir

Yeşil Esenyurt spor A Takımı U17'de şampiyonluğa koşuyor

Esenyurt’un en eski takımlarından olan Yeşil Esenyurt Spor kulübünün A Takımı U17 başarılı perfonmansıyla şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Y.Esenyurt Spor İzzettin Spor’u 3-2 yendi

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında ağır yara alan Yeşilesenyurt kendi sahasında ve seyircisi önünde İzzettin Spor'u 3-2 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Fenerbahçe Olympiakos maçını yayınlanacak kanal değişti

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde evinde Olympiakos'u konuk edecek. Dev maçın yayınlanacağı kanal değişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Esenyurt’ta Turgut Özal Stadının açılışına katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenyurt Turgut Özal Stadı açılış törenine katıldı. Bakan Bak, Türkiye'nin spor alanında büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Old School Fitnes & Fight Club Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu

Old School Fitnes & Fight Club 2023-2024 sezonları için, Esenyurt’un başlarılı spor kulüplerinden Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu. Yeni sezonda antrenör Tekin Cengiz’in hocalığında takımda çalışmalar hız kazandı.

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak erteledi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı çok kötü, insanlık dışı olarak nitelendirdi ve saldırıyı şiddetle kınadığını vurguladı. Başkan Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların ise süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

TÜM HABERLER