© Esenyurt Haberleri

Sürgün Haberine Bir Tepkide Kayatürk’ten geldi

Yalova Belediyesi’nden İç Denetim Koordinatörü olan Mustafa Özkaynar, isimli çalışan Ardahan Belediyesi’ne sürgün edildi haberine bir tepkide Ardahanlı işadamı Erol Kayatürk’ten geldi.

Kayatürk,  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

22 Aralık Sabah Gazetesi manşetinde Yalova’dan Ardahan’a sürgün rekoru yazısını okuyarak, bu manşetin çok üzücü kırıcı ve önyargılı bir tavır sergileyerek hem beni hem de Ardahan halkını üzmüştür.

Ayrıca dışarıdan gelecek kamu görevlilerine Turizme ve ticari faaliyetlerimize zarar vermiştir. Sabah Gazetesinin bu yanlış yalan haberinin düzeltilmesini ve özür dilemesini gibi gereğinin de yapılmasını bir vatandaşlık görevim olarak Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum dedi.

İlginizi Çekebilir

Dilan Polat için tahliye kararı!

Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildiği ortaya çıktı.

İBB’nin sulama sistemi bozulunca, sürücüler araçlarını yıkadı!

Avcılar TEM Otoyolu kenarında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin yeşil alanda kullanılan sulama sistemi patladı. Patlayan hattaki tazyikli su şelale gibi E6 otoyoluna aktı. Durumu fırsat bilen bazı sürücüler, patlayan hattan boşa akan su ile araçlarını yıkadı.

CHP’ye ‘para sayma’ soruşturması: Para ve binanın hazineye geçmesi istendi

Para sayma görüntüleri ile gündeme gelen CHP İstanbul İl Binasının alımıyla ilgili başlatılan soruşturmada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; paraların usulsüz toplanarak satın alındığı gerekçesiyle, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının hazine adına tapuya tescil edilmesi ve paraların da hazineye aktarılmasını talep etti.

Sigara paketleri değişiyor

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'nın açıkladığı tütün mamullerinde yapılan yeni düzenlemelere göre sigara paketlerinde kodlama bilgisi içeriğinin genişletileceğini duyurdu. Üretim tarihi bilgisinin gün-ay ve yıl olarak bulunması zorunluluğunu getireceklerini aktardı.

Ev ve araç satışında yeni dönem. E-Devlet’ten yetki zorunluluğu geliyor!

15 Eylül'de yürürlüğe girecek olan düzenleme ile ilan piyasasında dolandırıcılığı engellemeye yönelik önemli tedbirler alınacağı duyuruldu.

Emekli albay açıkladı: Ukrayna askerleri neden Mali ve diğer Afrika ülkelerindeki ayrılıkçılara yardım ediyor?

Emekli Hava Kurmay Albay İhsan Sefa, Rusya ile savaş halindeki Ukrayna'nın neden Mali ve diğer Afrika ülkelerindeki ayrılıkçı gruplara yardım ettiğini açıkladı.

TÜM HABERLER